Agent de pază, 41 de ani, își ucide soția de 30 de ani și imediat se sinucide

Cazurile de crimă-sinucidere au devenit un fenomen social tragic. Aproape zilnic în Italia se întâmplă câte o astfel de nenorocire și pare că nimeni nu poate găsi o soluție de eradicare sau măcar diminuare a fenomenului, nici să studieze cauzele lui. Posibil să pornească totul de la legislația care oferă drepturi după divorț doar soției, soțului rămânându-i disperarea? Sau educația de familie care așază soții într-o competiție, în postura de adversari și nu de colegi de drum în viață, amândoi soți pretinzând mai mult decât oferă? Aproape cert este faptul că majoritatea soțiilor italiene pretind de la soții lor imposibilul, sunt prepotente și umilesc soții și probabil o întoarcere la vechile valori ar fi o soluție!


Agent de pază își ucide soția de 30 de ani și se sinucide în Potentino. Omul de 41 de ani a rănit și soacra.

Vincenzo Valicenti, în vârstă de 41 de ani, și-a ucis soția de 30 de ani, Angela Ferrara, cu câteva focuri de armă și apoi s-a sinucis cu aceeași armă.

Crima-sinucidere a avut loc în Cersosimo, un mic oraș din provincia Potenza. Soții trec de mai mult timp printr-o criză relațională. Cadavrul femeii a fost găsit în mașina ei, iar cadavrul lui pe lângă casa familiei.

Când s-au întâlnit, înainte de tragedie, femeia se afla în mașină împreună cu mama ei, care la rândul ei a fost rănită și a fost transportată cu o ambulanță la spitalul San Carlo di Potenza, nu îi este pericol viața. Au fost un schimb de replici după care el a scos arma și a tras mai multe focuri, ucigând femeia și rănind soacra apoi s-a sinucis.

Uciderea a avut loc în apropierea școlii elementare unde, împreună cu mama sa, femeia  și-a însoțit fiul. După crimă soțul ei s-a sinucis imediat în apropierea casei de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.