Agresează adolescenți de culoare și le interzice accesul la piscină

Femeia a fost imortalizată într-un videoclip, în timp ce ea lovește unul dintre tineri: „Pleacă sau chem poliția”. După, a fost eliberată pe cauțiune. Pe viralele sociale, apare sub hashtag #PoolPatrolPaula

Peste 3 milioane de oameni au văzut și partajat un video în care o femeie albă, Stephen Strempel, agresează un adolescent și pe prietenul său, ambii de ​​culoare, la o piscină privată în Carolina de Sud. „Nu sunteți bineveniți, plecați bătăușilor, altfel aș putea apăsa trei numere: 9-1-1. Bine?”, A spus femeia de 35 de ani, totuși, fără acte rasiste explicite. A filmat ceea ce se întâmpla unul dintre minori. După plângere, femeia a fost arestată pentru agresiune.

Băieții, care au fost forțați să părăsească piscina, fuseseră invitați de prietenul lor, care locuiește în cartier. Videoclipul a făcut înconjurul web-ului, pe diferite rețele sociale, a fost lansat cu hashtag Pool Patrol Paula – așa cum este poreclită Strempel – și care a devenit viral. Femeia a fost responsabilă la departamentul de vânzări al unei importante companii de cosmetică, Rodan & Fileds, și care a întrerupt orice fel de colaborare cu compania pentru care lucrează. A fost eliberată pe cauțiune din închisoarea „Dorchester County”, plătindu-se o sumă de 65 de mii de dolari.

x