Alex Under Events – Doru Octavian Dumitru și publicul din diaspora – arta succesului

Tineri români care au spirit de învingători într-o lume tot mai crizată, mai preocupată de chestiuni  oarecum ne-culturale, să spunem așa, cultura trecând din ce în ce mai des în planul de-culturalizării la care este supusă umanitatea ultimelor decenii.

Este vorba despre firma (deja) Alex Under Events, aparținând unui român emigrat în Italia și care și-a propus  ,,să se bată cu morile de vânt,, ale organizării de evenimente pentru românii din diaspora.

Am participat la ,,namastâmpăr,, un event Alex Under Events, protagonist  ,,greul,, umorului,  Doru Octavian Dumitru, și vă mărturesc faptul că aproape totul a fost la cele mai înalte standarde, fie organizarea, publicul, cum – nu se putea altfel – prestația prestigiosului artist, Doru Octavian Dumitru și, surpriza eventului, ,,Coana Chirița în diaspora,, deschiderea spectaculoasă realizată de creatoarea acestui personaj, Elena Agapi, o artistă amatoare dar cu îndreptățite aere de profesionistă…   deoarece își expune personajul creat de dumneaei cu măiestrie, aplomb și dezinvoltură, captivând publicul.

Iată ce declară pentru Vocativ Plus inimosul organizator, despre care se va mai vorbi, deoarece este abia la începutul carierei sale:

”Mă numesc George Alex Cioropan și sunt organizatorul unor evenimente de binefacere, de muzică, la care participă artiști în cluburile din Roma și, de recent, de stand-up si show-uri de comedie în Teatre din Roma și din împrejurimi, marca Alex Under Events. Atașez acestui mesaj o scurtă prezentare a muncii mele până în prezent și o trecere în revistă a activității oamenilor care au participat la organizarea acestor evenimente. Am colaborat cu artiști de muzică, începând cu Puya, Connect-R , Grassul XXL, Paraziții,Vescan, Dody, Sylvia & Rynno. Apoi, am trecut la Stand Up-uri cu Teo,Vio & Costel, Andrei Ciobanu și Alex C., Maria Popovici & Mincu, încheind recent momentul cu Doru Octavian Dumitru care s-a finalizat ca un spectacol reușit și pe toate gusturile. Spectacol nou numit „NAMASTÂMPĂR ”  În acest spectacol, pentru care am început promovarea și vânzarea biletelor pe 22 Ianuarie, reacția publicului a fost una minunată, unde după doar 14 Zile biletele au fost epuizate. Urmând ca în ziua spectacolului , la cele 430 locuri să adaugăm alte 20 locuri pe scenă alături de Dl DOD, cu acordul dânsului, declarând:  „De ce nu Alex, ei fac parte din spectacol, sunt actorii mei, precum și cei din sală”. Să spunem și recunosc că fiind de unul singur, mi-a fost dificil în tot ce este de făcut în organizarea unui eveniment, începând de la promovare, bilete, teatru, încrederea oamenilor de a veni  până la Colleferro (la 50km distanță de Roma) până la artist (transport, cazare, prânz, cină și cerințele dânsului). Într-un final, împreuna și cu unii colaboratori, am reușit să ducem la capăt un fericit spectacol, plecând cu toți acasă mulțumiți de o seră plină de râsete  În deschiderea spectacolului am avut pe Doamna Elena Agapi care s-a arătat mulțumită și onorată de invitație, urmând să susțină momentul comic al dânsei  „Coana Chirița în diaspora „, în această seară am reușit să strângem o frumoasă sumă de bani, o parte din bilete și o parte din ce s-a donat la teatru. Donația fiind trimisă, prin intermediul  Asociației  „Responsabilita Socială Onlus”, în România, la Fundația Bethany, pentru o familie care are nevoie de un ajutor financiar pentru a putea întreține cheltuielile la spital. Am angajat o doamnă  animatoare  pentru a întreține copiii părinților care doreau să urmărească liniștiți spectacolul. Dânsa i-a pictat, a umflat baloane, au făcut jocuri, au construit, încântând copiii în foaierul teatrului.  La jumătatea programului, în pauză, am dăruit trandafiri pentru doamnele și domnișoarele care au venit la spectacol . Un mic gând din partea organizatorului!… Împreună cu colaboratorii mei din Italia ne dorim să organizăm o serie de spectacole de comedie cu speranța ca pe viitor să putem extinde seria de spectacole și în Grecia și Spania.”

Iată, după cum afirmă chiar tânărul organizator, Alex Under Events va deveni un pol de referință în organizarea de spectacole destinate românilor din diaspora și nu doar acestora…

Nu doar încurajăm sau felicităm inițiativa, ci și participăm cu drag fiindcă a fost de ajuns să observăm pasiunea și meticulozitatea, scrupulozitatea cu care pregătește totul și garantăm deja succesele viitoare. Sunt iată și tineri care ne fac onoare prin munca lor, prin inițiative care vor fi mereu apreciate la justa valoare.

Când veți auzi sau vedea publicitate la evenimente marca Alex Under Events, nu ezitați… participați cu încredere…

Pentru contact  Alex (+39/3299639653)