Alexandra Măceşanu trăieşte(?) – Potrivit declaraţiilor făcute de patroana unui local din Italia. Femeia a declarat şocată că tânăra de 15 ani a intrat în barul său şi i-a cerut ajutorul

Pare incredibil dar toată lumea își dorește ca știrea să fie una adevărată însă, noi, deocamdată, nu considerăm sursa ca fiind una de încredere… poate fi și de dragul senzației să fi declarat astfel sursa ori presupusa martoră:


Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Alexandra Măceşanu trăieşte, conform declaraţiilor făcute de patroana unui local din Italia. Femeia a declarat şocată că tânăra de 15 ani a intrat în barul său şi i-a cerut ajutorul.

Tânăra i-a cerut ajutorul… ???? De ce nu se indică numele patroanei sau măcar localul, orașul… și de ce nu a sunat imediat la Poliție?

Cele două românce (care, cine?) care au mărturisit că au văzut-o pe Alexandra Măceşanu în Peninsulă au povestit (cui?) în detaliu totul:

”A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: “Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!” Eu i-am răspuns tot în română: “De ce să te ajut?” (e un răspuns pur și simplu idiot) Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit.”, a spus una dintre românce.

Avea un maiou alb pe ea, o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori de beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: “Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România”, a mai dezvăluit aceasta, notează a1.ro.


Este greu de crezut fiindcă despre cazul Caracal s-au scris tone de articole în presa națională și europeană și poza fetei a circulat intens pe toate rețele sociale…

Toți oamenii au întipărit chipul Alexandrei în memorie și orice om de bun simț ar suna imediat la Poliția, dacă ar vedea-o…

Ne-am bucura să fie știrea veridică iar Alexandra …să poată fi salvată din ghearele proxeneților… dar aceste informații incomplete sunt lansate probabil… doar de senzație!…


Am preluat știrea doar din speranța naivă ca românii din Italia să fie mai atenți în jurul lor, poate, cine știe, o fi adevărat, și ar putea-o vedea… iar dacă o văd să sune IMEDIAT la Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.