„Am avut un vizitator neașteptat, un oaspete deloc binevenit: …un șarpe”

Un șarpe negru, estimat la lungime cam de 7 picioare, a fost reperat șerpuindu-și corpul său de-a latul casei lui Linda Bertolette, din Farmington, Conn., SUA

„Am avut un vizitator neașteptat, un oaspete deloc binevenit: un șarpe gigant negru șobolan”, a spus ea la NBC Connecticut, adăugând că fiica sa, adolescentă, a fost rapidă în captarea de imagini pe mobil.

 „Am fost șocată atât de mărime dar și cât era de fioros”, a adăugat ea.  „Părea că trăim în jungla amazoniană, nu în Connecticut.”

După ce șarpele a ajuns în cele din urmă pe acoperiș, (în video pare să găsească drumul spre tuburile de scurgere a casei), Bertolette a spus că a chemat un agent deratizator, temându-se că șarpele ar fi găsit calea de a intra în casă. Primul gând a dus-o pe Bertolette să spună postului de presă că era „pregătită să vândă casa”. „Am fost cât pe ce să-mi pun casa în vânzare, să mă mut”, a adăugat ea.

Din fericire, un agent de la deratizare a decis că șarpele nu și-a făcut drum în casă. „Mă simt mult mai bine aflând chestia asta”, a spus ea la NBC Connecticut.

Șerpii de acest fel nu sunt veninoși și de obicei trăiesc în domeniile și pădurile și în multe locuri din întreaga țară, inclusiv Connecticut, Carolina de Sud, Kansas și Oklahoma.

„Șerpi de acest soi sunt înotători excelenți și totodată buni alpiniști. Ei vor folosi aceste aptitudini pentru a captura o varietate de alimente, de la ouă de pasăre la broaște”, spune Agenția federală a faunei pe site. ”Sunt șerpii cel mai des întâlniți în jurul clădirilor și care vânează rozătoare, amfibieni și păsări tinere. Șerpii negri își sugrumă victima pentru a-și sufoca prada și apoi să …o înghită”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.