”Am făcut sex cu trei bărbați și acum sunt însărcinată, dar soțul meu crede că este copilul lui – să-i spun adevărul?”

”Am făcut sex cu trei bărbați și acum sunt însărcinată, dar soțul meu crede că este copilul lui – să-i spun adevărul?” Întreabă la Poșta Redacției ziarului The Sun o tânără doamnă… 

”Am făcut doar atât: am făcut sex cu trei tipi diferiți și am rămas însărcinată. Acum îmi ies din minte, îngrijorată…

Am 35 de ani și știu că ar fi trebuit să am mai mult discernământ. Am un soț minunat, o casă, un băiat și o fată de opt și zece. Nu vreau nimic în plus, într-adevăr.

Patru dintre prietenii mei și-au rezervat o vacanță în Insulele Canare. Doi erau single și doi divorțați, așa că au ieșit să se distreze. Mama unei fete s-a îmbolnăvit, așa că m-au întrebat dacă aș vrea să mă duc în locul ei, iar soțul meu a fost total de acord cu asta.

A fost ca și când aș fi avut din nou 20 de ani. Am întâlnit un grup de bărbați în jur de treizeci de ani. Au fost colegi de studenție și împreună, în fiecare an, se regăseau câteva zile ca un fel de întâlnire…

Cu toții băusem mult și ne-am dus la o plimbare de seară de-a lungul plajei. Băiatul care mergea lângă mine și-a pus brațul în jurul taliei și mi-a șoptit că mă crede frumoasă, cea mai frumoasă din grupul nostru…

Am fost măgulită. Soțul meu nu face niciodată complimente. Când a șoptit din nou, de această dată să mă întorc în camera lui cu el și să îi lăsăm pe ceilalți să continue să meargă, am spus …OK.

M-am trezit lângă el dimineața. Abia atunci mi-am dat seama că nici măcar nu-i știam numele. Îmi luasem libertatea să îmi fac de cap la maxim… În restul vacanței, am făcut sex cu încă alți doi tipi necunoscuți.

Luasem pilula și am crezut că sunt în siguranță, dar am avut apoi o durere de stomac în timp ce încă eram acolo și cred că asta era semn că nu funcționase ceva.

Soțul meu este fericit că aștept un alt copil, dar eu nici nu știu cine este tatăl. Trebuie să-i mărturisesc treaba asta și soțului?”

Ne-ar plăcea să ne spuneți cum ați proceda aflați în postura acestei doamne, dar a soțului, aflând adevărul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.