Angajat al McDonald’s acuzat că a pus un detergent pe bază de peroxid în băutura unui client

Trevor Hockaday, 22 de ani, din Allen County, a fost acuzat miercuri de poliție pentru că ar fi pus un detergent pe bază de peroxid, folosit în mod obișnuit pentru a curăța ustensilele de la restaurant.

Potrivit anchetatorilor, polițistul a luat mâncare de la McDonald’s drive pe tura lui Hockaday. Oficialii spun ca la scurt timp după ce au băut din băutura servită, omul a manifestat simptome asemănătoare gripei.

„Am crezut că am prins un virus, dar am aflat două săptămâni mai târziu faptul că tânărul declarat angajatul anului a pus detergent în recipient”. Bănuitul vinovat a fost denunțat și concediat.

Potrivit presei, un coleg al lui Hockaday ar fi declarat că l-ar fi văzut pe tânărul angajat când ar fi pus cu pulverizatorul de detergent direct în pahar, intenționat.

După această știre, mulți oameni se tem să mai intre în localurile faimosului lanț comercial.

Dacă va fi condamnat pentru infracțiune, Hockaday ar putea risca chiar și 20 de ani de închisoare.

Proprietarul Iola McDonanld, Glen Nichols, a spus într-o declarație adresată KOAM că lanțul fast-food colaborează cu autoritățile:

„În restaurantele noastre, nimic nu este mai important pentru noi decât siguranța și bunăstarea clienților noștri, suntem foarte dezamăgiți de afirmațiile făcute privind comportamentul unuia dintre foștii membri ai echipei noastre. siguranța alimentară este un standard și nu este tolerată nicio abatere. Compania noastră va lua toate măsurile adecvate pentru colectarea datelor și va colabora îndeaproape cu autoritățile în investigațiile lor.” Potrivit foxnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.