Angelina Jolie este …scheletică!

Angelina Jolie are 34 de kilograme! Viața actriței este în pericol

Ultimele știri despre actrița din Maleficent sunt îngrijorătoare. Conform publicațiilor de peste ocean, Angelina Jolie are 34 de kilograme, o greutate mult prea mică pentru o persoană cu înălțimea de 1,70 metri.

Experții în nutriție susțin că, în acest moment, Angelina Jolie are 34 de kilograme, greutate extrem de îngrijorătoare pentru orice persoană adultă, cu atât mai mult cu cât actrița are 1,70 m înălțime.

Se pare că totul ar fi început de acum trei ani, de când actrița a suferit o dublă mastectomie, după ce a descoperit că s-ar putea îmbolnăvi de cancer, la fel ca mama ei, Marcheline Bertrand, care în 2007 a fost ucisă de nemiloasa boală.

Apoi, a urmat divorțul de Brad Pitt și lupta pe care cei doi actori celebri au dus-o și încă o duc pentru câștigarea custodiei copiilor și pentru drepturile de vizitare. Se pare că toate acestea au contribuit la starea actuală a actriței, care este mai slabă ca niciodată.

Trăiește doar cu cuburi de gheață!

„Angie s-a oprit din mâncat și acum a ajuns la 34 de kilograme”, a declarat o sursă pentru publicația Star. Practic trăiește doar cu cuburi de gheață și este atât de anorexică, încât pielea ei atârnă, iar oasele par în pericol să i se rupă.

Are nevoie de ajutor, și încă repede”, a mai adăugat sursa. După ce a murit mama ei, Angelina declara: „Am fost slabă întotdeauna, dar anul acesta mi-am pierdut mama și am trecut prin multe. În loc ca oamenii să spună că arăt ca o persoană care se confruntă cu probleme emoționale, ei bănuiesc că am slăbit fiindcă vreau să intru în jeanși skinny!”

Unsprezece ani mai târziu, Angelina se confruntă cu aceeași problemă – a ajuns din nou piele și os. Chiar dacă unele voci au declarat, în mod stupid, că actrița încearcă astfel să atragă atenția asupra foametei mondiale, iar altele au găsit drept motivație divorțul ei, care i-ar fi cauzat acest declin rapid, indiferent care ar fi cauza, Angelina are nevoie de ajutor specializat, fiindcă e evident că suferă de anorexie. Iar asta cu atât mai mult cu cât, conform unui fost baby-sitter de-al actriței, Angelina ar fi suferit de anorexie și în adolescență!

Ce declară specialiștii

Fluctuația îngrijorătoare de kilograme a Angelinei Jolie, observată de toți cei din jurul ei, a atras și atenția specialiștilor în nutriție. Caroline Craven, nutriționistă, a declarat pentru Hollywoodlife.com de ce o îngrijorează starea actriței: „Aspectul cuiva poate fi înșelător, dar mă îngrijorez când văd că cineva are zero grăsime corporală pentru perioade îndelungate, mai ales dacă nu este vorba despre vreun atlet.

Corpurile au nevoie de calorii pentru a funcționa la capacitate maximă, iar dacă nu le primesc, mai apoi sunt forțate să se hrănească din rezerve. Trupurile noastre au nevoie de o rezervă pentru momentele în care ceva merge rău, cum ar fi o boală neașteptată. Din păcate, Hollywood-ului tinde să-i placă persoanele piele și os”.

Craven a adăugat că stresul este unul dintre factorii cei mai vinovați pentru scăderile dramatice în greutate, deoarece corpul nu mai procesează caloriile în același mod ca atunci când se află într-o stare relaxată.

Atunci când sunt stresați, oamenii își modifică modul de a mânca – au tendința să mănânce repede, să mestece mai puțin și să înghită prea mult aer în timpul acesta, unul dintre efectele secundare ale stresului fiind lipsa apetitului.

Nutriționista spune că, deși se ferește să facă socoteli în privința kilogramelor, pentru că fiecare este diferit, spune că, totuși, ar întreba-o pe Angelina dacă are energia necesară pentru a trăi cum îi dorește și îi sugerează să reducă factorii de risc care ar putea-o îmbolnăvi sau chiar, mai rău, i-ar putea cauza moartea.

Sfatul pe care l-aș da eu este ca, în asemenea situații, să puneți puțină carne pe voi. Nu vă temeți de numărul pe care îl veți purta la haine sau cum veți arăta. Doar ceea ce este în interior contează cu adevărat. Trebuie să menționăm că acest sfat nu le este destinat persoanelor normoponderale, ci celor subponderale, care se confruntă cu anorexia…