Anormalitatea face parte din normalitate fiindcă o contrastează

firescul natural?

Un argument, nu înțeleg de ce, sensibil: LGBTQI. În ultimul deceniu întreaga planetă pare concentrată asupra acestor colectivități.

Diversitatea orientării sexuale este veche de când lumea și parcă niciodată în istoria umanității nu a fost un subiect atât de important, de vital. Ori chiar este o chestiune cu adevărat gravă și care trebuie privită cu seriozitate, ori este o diversiune rezultantă crizei civilizației.

Nu trebuie să accept sau să aprob ori să contest o realitate: diversitatea, din vreme ce ea există încă de la începuturile umanității. Oamenii percep plăcerea sexuală în felul lor și îi privește, numim relația sexuală ca fiind una INTIMĂ, deci nu este socială, nu privește pe nimeni altul decât pe cei implicați în acea relație, dar NU indiferent cum este ea, fiindcă printre diversitățile de orientare sexuală se numără și pedofilii, necrofilii, gerontofilii, zoofilii, ș.a.m.d., ideea rămâne fixată pe lesbiene, homosexuali, bisexuali și transexuali, LGBTQI.

Este cumva odios să fii judecat de cineva pentru faptul că ești diferit dar și mai odios când diferitul este privit ca normalitate iar astfel, ceea ce era inițial normalitate, cade în desuetudine, în oprobriu chiar, în decadență, în perimare…

Este inuman să discriminezi social un om pentru chestiunile sale intime. De aceea, omul respectiv să-și țină intimitatea în intimitate și să nu o transforme în argument social, fiindcă nu o privește pe societate ceea ce face el în intimitate.

Căsătoria este un contract social mai înainte de toate, și nu unul intim. Astfel, relațiile intime nu obligă la căsătorie însă căsătoria poate fi desfăcută pentru absența intimității!…

De ce ar trebui să nu luăm în discuție niciodată LGBTQI? Fiindcă acești oameni au ales modul lor de satisfacere a plăcerilor intime care nu ar trebui să intereseze pe nimeni altul, însă, socialmente, acești oameni sunt  foarte normali și împlinesc oricare dintre rolurile sociale în afara intimității care, cum am spus mai sus, nu privește societatea.

Când LGBTQI își păstrează intimitatea în intimitate, nimeni nu are voie la opinie. Dar, dacă LGBTQI transferă intimitatea lor publicului, atunci problema este a lor dacă alte colectivități îi contestă, deoarece așa cum ei au dreptul să mute în public intimitatea lor, și alții au aceleași drepturi să aibă o opinie chiar și divergentă însă nu oprimatoare… adică nu să ajungem să ne omorâm între noi pentru o opinie!

Văd pe stradă cupluri diferite care se țin de mână și nu fac niciun caz din asta, este treaba lor, fie hetero sau LGBTQI, îi văd sărutându-se, iar este treaba lor… însă nu înțeleg de ce se transferă resurse financiare colosale și nu doar atât argumentului LGBTQI și de ce sunt acești oameni manipulați să ceară nu știu care drepturi pe care le au deja?

Personal, hetero fiind, consider pe diferiții față de hetero anormali doar din motivul firescului natural, al biologiei, unde fiecare orificiu al corpului are o destinație biologică precisă, de exemplu: nu mă imaginez mâncând cu urechea și auzind prin nări sau bând pe anus!… Apoi, toate ființele LGBTQI sunt rezultatul unei împerecheri hetero iar genetica încă nu a arătat care sunt genele LGBTQI și, mai mult, dacă era să fie, precis natura le rezerva și un mod propriu de reproducere natural. Astfel spus, LGBTQI privește doar o opțiune de satisfacere a plăcerilor sexuale și nicidecum nu este ceva firesc natural, chiar dacă acest nefiresc natural este vechi încă de la începuturile firescului!

Problema cheie: de ce îndârjim comunitățile între ele și de ce suntem educați cu forța aproape să considerăm normalitate ceva ce fiziologic nu este? De ce se consumă oricât de mari resurse financiare pentru acest argument și sunt determinate personalități esențiale să intre în jocul acesta?

Care sunt adevăratele probleme ale umanității? Foametea, epidemiile, dezechilibrele, calamitățile naturale, încălzirea globală, extincția unor specii de vietăți care prin asta afectează ecosistemul, conflictele armate, războiul economic și psihologic, globalizarea fără un referendum mondial acum, nu după crearea premiselor… iată… câte probleme și câte persoane privesc aceste probleme și… de ce suntem manipulați ca să ne ocupăm? De LGBTQI. Ca și cum toate marile probleme ale umanității sunt astfel rezolvate. Ne împărțim deja în creștini și islamici, în occident și orient, în homofobi și LGBTQI, când, de fapt, aceste împărțiri dăunează tuturor. Nu problema LGBTQI afectează societatea mondială, ci mașina de război a marilor puteri împotriva restului lumii… treziți-vă… nu urâți pe cel de lângă voi chiar dacă este diferit la culoare, opinie, orientare sexuală… chiar dacă are devieri de la firescul natural… excepție (încă) pedofilii și necrofilii…

Riscul: obținând drepturi mai multe chiar decât cei hetero, cei LGBTQI vor reprezenta un precedent creat altor deviații sexuale cum ar fi pedofilii sau necrofilii… și ei vor cere aceleași drepturi… Cum spuneam, deviațiile acestea sexuale există de când lumea, dar niciodată ca până acum nu s-a pus așa mare preț pe ele. Asta ar trebui să vă îndemne la reflexie: de ce?… Cine și ce urmărește să întoarcă firescul natural spre nefiresc ca fiind normalitate? Nu invocați iubirea când vorbim de sex. Îmi iubesc neamul, prietenii, chiar și alte ființe și obiecte dar… nu am nicio tendință să întrețin relații sexuale cu acestea…

Repet: anormalitatea face parte din normalitate fiindcă o contrastează, îi este împotriva unui firesc de la natură… și pentru asta, ca anormalitatea să existe, nu trebuie să-mi ceară mie aprobarea sau drepturi… socialmente nici nu văd altfel decât să și le aibă, însă iarăși atrag atenția, să aibă absolut toate drepturile sociale dar intimitatea să nu fie bază  unuia dintre aceste drepturi, fiindcă intimitatea nu privește societatea. Adică, poți să-ți satisfaci poftele sexuale cu alt adult cum îți place fiindcă e o chestiune intimă și nu poți fi dat afara din societate pentru asta, fiindcă nu e treaba ei ce faci tu în intimitate. Dar nici nu e treaba ei să îți permiți să transferi societății anormalitățile tale față de firescul natural. Niciun LGBTQI nu este rezultatul unei relații LGBTQI. Punct. Numiți-mă homofob, cum vreți, însă nu pot socoti anormalitatea normalitate doar de dragul progresului… cum nici nu am voie să mă intereseze cum fac sex alții…

Articolul precedentArpeggio&Roua, în turneu la Roma, s-a întrecut pe sine
Articolul următorDESPRE: bărbați dependenți de femei mai dependente ca ei
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno