Antonia, în depresie din cauza problemelor cu fiica sa!

Chiar dacă şi-a refăcut viaţa alături de Alex Velea, cu care are deja doi copii, Antonia este căsătorită în acte cu Vincenzo Castellano. Acest fapt se dovedeşte a fi un adevărat calvar pentru frumoasa artistă, dar şi pentru cântăreţul Alex Velea, care este pus greu la încercare de câte ori Antonia vrea să-şi vadă fiica.

Vedeta este nevoită să călătorească în Italia pentru a-şi vedea fata pe care o are din căsătoria cu Castelano. Şi a făcut-o de multe ori. Fiecare despărţire de fiica sa însă şi-a pus amprenta pe moralul frumoasei cântăreţe. Artista a recunoscut că a căzut chiar în depresie.

Antonia, în depresie din cauza distanţei dintre ea şi fiica ei

„Mai am momente în care, că sunt şi eu om, pur şi simplu, clachez. Am trecut şi eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta”, povesteşte Antonia. Încurcăturile legate de divorţul de Vincenzo au complicat viaţa de familie a cântăreţei, care mai are doi băieţi. „Faptul că în acte, suntem încă soţ şi soţie înseamnă că a trebuit să depun nişte acte, să schimb numele lui Dominic şi Akim”, detaliază cântăreaţa.

Pe de altă parte, relaţia cu fiica sa este caldă. Micuţa, care ţine legătura permanent cu frumoasa artistă, este foarte bucuroasă s-o poată îmbrăţişa. „Maya şi-a văzut fraţii doar online. Aş vrea să se termine totul, ca să scăpăm”, mărturiseşte Antonia. Odată finalizat divorţul, Antonia îşi va putea aduce fiica în România, iar viaţa sa de familie va putea intra pe un făgaş firesc.