Anunț! Ultima oră. Drumuri închise astăzi 17 decembrie din cauza viscolului

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat care este situaţia traticului în ţară, astăzi. Circulaţia este restricţionată pe mai multe drumuri naţionale, iar portul Mangalia este închis, din cauza vântului puternic.

Din cauza ninsorilor din ultimele zile, autorităţile au impus mai multe restricţii în traficul rutier, feroviar şi maritim.

Astfel, circulaţia rutieră pe DN 67C Novaci – Rânca este închisă pe tronsonul kilometric 16 – 34+800 de metri, în judeţul Gorj.

Traficul rutier este oprit în ambele sensuri pe DN 7, la kilometrul 239+400 metri, la limita judeţelor Vâlcea şi Sibiu, din cauza unor autocamioane neechipate corespunzător care nu mai pot înainta pe un carosabil acoperit cu zăpadă.

Pe DN 66 Târgu Jiu – Petroşani, între Bumbeşti-Jiu (judeţul Gorj) şi Petroşani (judeţul Hunedoara) este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată  mai mare de 7,5 tone, anunţă Centrul Infotrafic.

Situaţia traficului feroviar 17 decembrie 2018

Din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 202 este întreruptă între kilometrii feroviari 90 şi 108, pe raza judeţului Gorj (între staţiile CF Valea Sadului şi Pietrele Albe).

Traficul feroviar pe secţia de cale ferată 202 este întrerupt şi pe raza judeţului Hunedoara, la kilometrii feroviari 112+800 (în zona staţiei CF Strâmbuţa) şi 84+200 (în zona staţiei CF Livezeni) din cauza unor fire de înaltă tensiune rupte în urma căderilor de zăpadă.

Portul Mangalia este închis, din cauza vântului puternic.

Avertisment pentru şoferi

ANM a emis, în această dimineaţă, mai multe avertizări cod galben de ninsori, viscol şi polei.

La acestă oră ninge în mai multe judeţe, astfel că şoferii sunt avertizaţi să circule cu prudenţă.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, transmit reprezentanţii CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.