Are 72 de ani, dar arată perfect. Ce face Cher pentru a îmbătrâni frumos și sănătos?

Are 72 de ani, dar arată perfect și este plină de energie, motiv pentru care multe persoane s-au întrebat ce face Cher pentru a îmbătrâni frumos și sănătos. Vedeta a vorbit de-a lungul timpului despre secretele ei de beauty, dezvăluind trucurile pe care le pune în practică pentru a-și păstra silueta și a avea un tonus de invidiat.

De fiecare dată când participă la evenimentele publice, Cher reușește să impresioneze, iar atunci când urcă pe scenă face spectacol. Silueta subțire îi permite să îmbrace ținute îndrăznețe, dar pentru a fi tot timpul în formă, cântăreața nu se abate de la anumite reguli.

Ce face Cher pentru a îmbătrâni frumos și sănătos?

Cher se află pe lista vedetelor care îmbătrânesc frumos, având o siluetă de invidiat, dar și o piele luminoasă. Cu toate că ridurile și-au făcut loc pe tenul acesteia, Cher reușește să își ascundă foarte bine vârsta, iar totul se datorează alimentației sănătoase și sportului.

Carnea lipsește din dieta vedetei, preferând un regim pe bază de fructe, legume și alimente vegetale.

“Nu-mi place carnea, iar alimentele care îmi plac sunt în general sănătoase. Încerc să evit produsele care sunt bogate în grăsimi pentru că îmi încetinesc metabolismul și mă îngrașă. Produsele lactate nu sunt bune pentru noi. Am trecut de la laptele normal la cel fără grăsimi, atunci când consum lapte. Cred că brânza este cel mai dăunător produs pentru organism. Nu se digeră corect, iar cele mai multe sortimente de brânză sunt bogate în grăsimi și colesterol. Pastele îmi dau energie, la fel și fructe ca bananele, papaya și nectarinele, pentru că au mult zahăr, dar nu rafinat.”, a spus Cher, potrivit prevention.com.

Nu doar grija pentru alimentație o ajută să se mențină în formă, ci și faptul că ține viciile la distanță. Vedeta nu fumează și nu consumă alcool, mărturisind că întotdeauna a fost foarte atentă ca sănătatea să nu îi fie pusă în pericol.

Sportul este foarte important pentru Cher, iar la 72 de ani, vedeta merge la antrenamente de 5 ori pe săptămână, joacă tenis, merge pe jos și face surf.