Armatele de ”slugi” ale bravilor aleși! – pe banii tăi

Totalul angajaților Camerei Deputaților de la Roma este de 1.083 de persoane, cu contract pe termen nelimitat. Potrivit Il Giornale. Și iată-i:

Operator tehnic: ei sunt operatorii de telefonie, barmani, vânzători și frizeri notoriu (aceștia din urmă sunt doar 4). Pentru ei salariul maxim poate ajunge la 137.368,28 Euro anual, ceea ce înseamnă o medie lunară de 10.500 euro (calculat la 13 luni)

Asistent parlamentar: mai vulgar numit porta-servietă. Aceștia sunt 309 și urcă la un salariu anual de 137.368,28 Euro.

Colaborator tehnic: vorbim despre electricieni, instalatori, tâmplari, pe scurt, toate acele roluri pe care într-o clădire își găsesc utilitate,  necesare pentru intervenții mici de întreținere. Aici, salariul maxim pentru 93 meșteșugari este stabilit la 154.071,42 euro.

Secretar parlamentar: sunt 276 de membri care au cel puțin un secretar și pentru aceste roluri salariul maxim este puțin mai mare decât cel al electricienilor, 157.628,73 euro.

Documentarist contabil tehnic: aici cifra este un pic mai ridicată, sunt tehnice (vorbim despre 241 de persoane), care se ocupă cu multele „documente „și, prin urmare, salariul lor zboară la 240.221,91 de euro anual.

Consilier parlamentar: chiar și aici, potrivit documentelor, acestea sunt roluri foarte selecte. Sunt 132 de consilieri parlamentari în Montecitorio care ar trebui să aibă abilități juridice și administrative mari. Un loc care se obține prin concurs și care, totuși, aduce un salariu foarte interesant, 361.389,92 de euro anual.


Cu o așa armată de ”slugi” împrejur: consilieri, asistenți,  secretari, târâie traistă, ce Dumnezeu mai face toată ziulica un deputat? El nu scrie, nu citește, nu aleargă, nu se documentează, ci doar votează în Cameră?

Pentru gestul mâinii ridicate sau nu, (unde mai pui că nici nu este voința lui, ci cum îi dictează șefii de partid care la rândul lor sunt sclavii familiilor mafiote care conduc din umbră Italia), toacă o avere pe seama țării?

Cât costă per total sistemele statului într-o democrație a demagogiei, oportunismului, populismului, arivismului și a împărțirii pe caste? Nu cred că ai vrea să știi, sumele ating zecile de miliarde (din banii tăi). Di Maio, Salvini, știți ceva despre acest argument? Firește, doar nu sunteți ..marionete…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.