Arnold Schwarzenegger a fost lovit de un fan… ”pe neveu!”

Arnold filma un atlet sărind coarda într-o sală de gimnastică la Arnold Sports Festival în Sandton sâmbătă și, în timp ce Arnold Schwarzenegger își întoarce telefonul spre anturajul său, un străin sare, lovindu-l cu piciorul în spate.

Atacatorul abordase starul de 71 ani, dar a fost oprit de securitate ceva mai înainte de lansarea loviturii.

Violentul fan se aruncă în aer și lovește în spate  starul de la Hollywood, făcându-l să cadă spre cameraman.

Agresorul este imediat blocat de personalul de securitate și luat de la locul faptei în timp ce alții se grăbesc să se asigure că Schwarzenegger nu a fost rănit.

În clip, Schwarzenegger are telefonul său pe modul selfie, iar atacatorul poate fi văzut chiar peste umăr. Actorul tocmai și-a închis telefonul când a avut loc atacul.

Pe măsură ce securitatea se grăbește să-l escorteze afară din incintă, ceilalți se precipită spre Schwarzenegger pentru a se asigura că e bine.

„Am crezut că am fost înghesuit de mulțime, fapt care se întâmplă frecvent. Mi-am dat seama că am fost lovit atunci când am văzut video, ca fiecare dintre voi” a spus actorul pe Twitter

El a împărtășit faptul că nu intenționează să depună plângere. Un reprezentant a spus că Poliția îl are pe atacator în vizor ca fiind un „scandalagiu”.

Din fericire și, probabil, deloc surprinzător, deși are 71 de ani, Schwarzenegger nu a fost afectat, a scris pe Twitter după:  „vă mulțumesc pentru preocupările dumneavoastră, dar nu este motiv să vă faceți griji.” Sursa: dailymail.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.