Asasinat în stil mafiot – a ciuruit doi bărbați cu un Kalashnikov

O dublă crimă s-a petrecut în Calabria. Cadavrele a doi oameni, împușcați mortal, au fost găsite în Corigliano Rossano (Cosenza).

Victimele sunt: Pietro Greco, de 39 de ani, din Castrovillari, și un antreprenor, Francesco Romano, de 44 de ani, cu precedente penale.

Cadavrele au fost găsite într-o mașină părăsită într-o zonă de țară din Apollinara, în apropierea unei stații de benzină.

Cei doi au fost împușcați mortal, conform rapoartelor inițiale. Romano, un antreprenor agricol, este cunoscut Poliției…

La locul crimei duble, tehnicienii de la carabinieri sunt la lucru, căutând elemente utile pentru investigație și pentru a reconstrui dinamica a ceea ce s-a întâmplat. Cadavrele au fost găsite de niște fermieri care au alertat imediat carabinieri.

Asasinul a folosit un Kalashnikov și un pistolet- i-a ciuruit cu Kalashnikov-ul și apoi a tras de aproape cu un pistol de calibrul. 9.

Cartușele ambelor arme au fost adunate la locul crimei. Din constatările inițiale și modul în care s-a operat, potrivit anchetatorilor, este o crimă marca Mafia.

Rudele cuplului, separat, au raportat că rudele lor nu s-au întors acasă. Dar nimeni, cu toate acestea, știa că cei doi erau împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here