Ascunsese cadavrul surorii sale în congelator, vreme de 20 de ani – o crimă oribilă

La câteva zile după ce rămășițele unei femei croate, care a dispărut cu aproape două decenii în urmă, au fost descoperite într-un congelator, sora ei mai mare a primit ordin de arest preventiv de o lună, din partea instanței locale, miercuri.

Ordinul de a o reține pe Smiljana Srnec, de 45 de ani, suspectată de uciderea surorii sale, Jasmina Dominic, a fost transmis de o instanță din orașul croat Varazdin.

Potrivit surselor, decizia a luat naștere din preocuparea că Srnec ar putea interfera cu martorii anchetei sau ar încerca să fugă în timpul desfășurării acesteia.

Dominic avea 23 de ani când a dispărut în 2000. Cu toate acestea, tânăra femeie nu a mai fost înregistrată ca fiind dispărută, de cinci ani.

Congelatorul, unde corpul său a fost găsit sâmbătă, se afla în casa familiei Dominic din Pavlovec, potrivit relatărilor Poliție, într-o notă. Srnec a fost arestată imediat după descoperire.

În urma dispariției, rudele lui Dominic le-au spus autorităților că aceasta ar locui în afara țării, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției, Nenad Risak.

„Ei (familia) ne-au dirijat în alte direcții”, a declarat Risak.  „Am verificat casa (în timpul anchetei inițiale)… Dar nu am avut nici o informație care ar fi putut să ne trimită aici”.

O autopsie a rămășițelor a relevat faptul că, femeia în vârstă de 23 de ani, a fost lovită în cap, cel puțin de două ori, cu un instrument contondent, potrivit presei croate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here