Asta da perseverență: peste 50 de furturi, eliberat sub supraveghere și… prins iar în flagrant!

Ai fi nebun să faci același lucru mereu și să aștepți un rezultat diferit!

Iată, Eric Cupernell, nu ar trebui să aibă nici o problemă să candideze… pentru nebunie.

Cupernell, un  om din Massachusetts, a fost condamnat pentru furt nu mai puțin de …50 de ori. Acum, iarăși, a fost prins cu mâța în sac, marțea trecută, furând obiecte de valoare dintr-o locuință.

Ofițerii de poliție care patrulau un cartier rezidențial au declarat că au văzut pe Cupernell – care are un cazier de 14 pagini – cum acționa suspicios, se uita în jur ca și cum ar „acoperi” zona.

Imediat după aceea, au văzut pe Cupernell ieșind dintr-o locuință, mergând pe stradă spre o mașină parcată, ținând sub braț ceva ce părea a fi o pernă.

Când ofițerii au tentat să se îndrepte spre el, acesta a coborât spre parc, înainte de a arunca la pământ perna.

”Polițiștii l-au ținut sub observație în continuare,  că a scăpat ceea ce părea a fi o pernă și cutii mici”, a spus procurorul Katelyn Marden.

În interiorul pernei, Poliția a spus că a găsit bijuterii furate. O căutare ulterioară a vehiculului a dezvăluit un alt furt: plăcuțele de înmatriculare erau furate.

„Ei au constatat că numărul din New Hampshire era de fapt atașat de plăcuța de înmatriculare veche pentru a ascunde proprietarul autovehiculului”, a mai spus Marden.

Poliția a declarat ca Cupernell, care era eliberat provizoriu și sub supraveghere timp de cinci ani, mai mult, purta o brățară la gleznă când a fost arestat.

Miercuri, el a pledat nevinovat pentru acuzațiile de efracție și a fost eliberat pe cauțiunea de 20.000 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.