Astrologie karmică: Lecţia zodiei tale

Astrologii sunt de părere naşterea unei persoane sub un anumit semn zodiacal nu este deloc întâmplătoare. Aceasta poate oferi indicii preţioase despre vieţile anterioare şi despre lecţia pe care fiecare dintre noi trebuie şi-o însuşească în această existenţă. Prin urmare, iată care este lecţia predată de zodia ta în această viaţă.

Karma Berbec
În această zodie se nasc oamenii care au trăit vieţi de războinici, amazoane, atleţi, strategi. Sunt foarte dinamici, plini de pasiune şi de dorinţe, şi foarte independenţi. Nu au relaţii foarte bune cu figurile de autoritate şi se impun întotdeauna în grupurile din care fac parte. Misiunea lor în această viaţă este descopere virtutea răbdării şi fie mult mai chibzuiţi în alegerile pe care le fac. În acelaşi timp, ei trebuie înveţe se gândească şi la consecinţe înainte acţioneze.

Karma Taur
Aceasta este zodia curtezanelor, a vracilor, a conducătorilor religioşi şi, în general, a tuturor celor care s-au bazat pe simţuri sau pe spiritualitate pentru a-şi duce existenţa. Taurii sunt persoane foarte raţionale şi au, în acelaşi timp, o doză înduioşătoare de romantism. Totuşi, rămân foarte bine ancoraţi în realitate şi sunt atraşi de bogăţiile materiale. În această viaţă, nativii în Taur trebuie descopere echilibrul deplin între valorile pământeşti şi cele spirituale.

Karma Gemeni
Într-o altă viaţă, nativii în Gemeni au fost persoane care au trăit în izolare. Este foarte posibil ca în altă existenţă, cei născuţi acum sub această zodie fi dus vieţi de călugări care şi-au înfrânat dorinţele fizice şi nevoia de comunicare. Tocmai din acest motiv, în această viaţă, Gemenii sunt persoane deschise, vorbăreţe, sociabile. În general, ei se întâlnesc în viaţa actuală cu persoane care, în existenţa anterioară le-au fost fraţi şi cu care au rupt legăturile. Aceştia pot apărea în vieţile lor sub forma unor prieteni apropiaţi, copii sau părinţi.

Karma Rac
În alte vieţi, Racii au avut întotdeauna grijă de alţii. Au fost, poate, doamne de onoare, starețe sau stareţi, educatori sau îngrijitori ai orfanilor. Tocmai de aceea, în această existenţă Racii simt nevoia se concentreze mai mult asupra lor. Zodia sub care s-au născut acum îi determină îşi dorească o familie proprie şi îşi găsească mulţumirea şi împlinirea abia în momentul în care îşi întemeiază un cămin. Racii trebuie înveţe îşi controleze pornirile de gelozie născute din teamă de abandon, frica moştenită din viaţă anterioară, trăită fără familie şi doar pentru binele altora.

Karma Leu
Parcă pentru a satisface pe deplin orgoliul proverbial al Leilor, în altă viaţă, aceşti nativi au fost regi sau regine, preşedinţi sau, cel puţin, nobili de rang înalt. Mai mult de atât, pentru s-au dedicat foarte mult planului public, ei l-au ignorat pe cel privat, motiv pentru care s-au încărcat karmic faţă de oamenii care, în această viaţă, fac parte din familiile lor. Pentru a-şi achita datoria, Leii trebuie fie foarte apropiaţi de rude, cu precădere de copiii lor şi înveţe renunţe din când în când la orgoliu de dragul persoanelor iubite.

Karma Fecioara
Într-o altă viaţă, nativii în Fecioară au fost înclinaţi cu preponderenţă către spiritualitate şi, în acelaşi timp, au fost foarte legaţi de pământ. Cel mai probabil au fost preoţi, vraci, druizi, persoane pentru care natura a fost extrem de importantă. Naştere lor într-o zodie de pământ nu este întâmplătoare şi arată conexiunea lor profundă cu acest element. Ei îşi vor învaţa lecţia prin caracteristicile zodiei în care s-au născut, respectiv fructifice acum valorile materiale şi fie foarte bine ancoraţi în realitate, pentru a le fi sprijin celorlalţi.

Karma Balanţă
În alte vieţi, nativii din zodia Balanţei au fost simboluri ale frumosului sau creatori de frumos. Prin urmare, cei mai mult dintre ei şi-au trăit vieţile în zona artelor. Cu siguranţă nu le-a lipsit vanitatea, moştenită de mulţi dintre ei şi în această viaţă, precum şi dragostea pentru frumos. În actuala existenţă, Balanţele au un simt estetic deosebit iar acest lucru se vede inclusiv în hainele pe care le poartă. În această viaţă, menirea lor este înfrumuseţeze vieţile celor din jur însă lecţia cea mai importantă este renunţarea la vanitate.

Karma Scorpion
Din punct de vedere karmic, nativii în Scorpion sunt oameni care au dus vieţi anterioare grele, au trăit izolaţi, au comis sau au fost martori la acte cumplite de violenţă care au produs nu doar moarte fizică, ci şi moarte spirituală, prin distrugerea unor principii. Tocmai de aceea, în jurul lor, pluteşte un aer de mister. Dacă nu se disciplinează, Scorpionii se pot transforma în vamipiri energetici, chiar dacă nu îşi dau seama de acest lucru. Lumina este lecţia pe care trebuie o înveţe în această viaţă şi, mai ales, cum trăiască fără ranchiună, ură şi regrete.

Karma Săgetător
Zodia Arcaşului este semnul celor care în altă viaţă au fost călători, exploratori, nomazi, aventurieri. În această viaţă au adus poftă pentru nou, dorinţa de a experimenta, de a călători şi de a cunoaşte. Trăiesc deseori dezorganizat însă în ciuda acestui lucru, au firi foarte optimiste. Lecţia pe care nativii în Săgetător trebuie o înveţe în această viaţă este structura, atât externă, cât şi interioară. Acest lucru înseamnă ei trebuie îşi pună ordine în gânduri şi, din când în când măcar, respecte regulile.

Karma Capricorn
Oamenii care s-au născut în Capricorn acum au ajuns cel mai probabil la finalul ciclului de încarnări şi au dus numeroase existente. Este greu de determinat lecţia pe care o au de învăţat tocmai din cauza numărului de vieţi anterioare. Zodia lor îi determina fie ambiţioşi atât pe plan profesional, cât şi spiritual. În această viaţă, Capricornii singuri îşi vor alege ce examene treacă şi îşi vor da seama singuri ce lecţie au de învăţat. E limpede sunt spirite bătrâne şi vor avea o viaţă complexă, la capătul căreia, cel mai probabil, vor cunoaşte desăvârşirea.

Karma Vărsător
O teorie controversată spune în zodia Vărsătorului se nasc acele persoane care, în altă viaţă, au trăit în Atlantida. Deşi nu toţi astrologii aprobă această teorie, consensul larg acceptat este Vărsătorul este semnul sub care se nasc inventatorii, vindecătorii energetici şi, în general, toţi acei oameni care au contribuit la progresul societăţii, într-o formă sau alta. În această viaţă, Vărsătorii par a trăi cu un pas înaintea vremurilor actuale. Acest lucru poate funcţiona de multe ori în avantajul lor însă, în acelaşi timp, trebuie înveţe îşi tempereze latura visătoare şi vină din când în când cu picioarele pe pământ.

Karma Peşti
În Peşti se nasc oamenii care au dus vieţi de sacrificiu în alte existențe. Atunci, în trecuturile lor, au trăit exclusiv pentru valorile spirituale şi au oferit dragoste necondiţionată. În acelaşi timp, au trecut prin experienţe care i-au zguduit sufleteşte, cel mai probabil au fost martiri sau au trecut prin suferinţe, ani lungi de prizonierat şi abandon. Din această cauza, în această viaţă, Peştii au nevoie de relaxare, uneori de singurătate, pentru a-şi pune gândurile în ordine. În acelaşi timp, ei trebuie înveţe accepte suferinţa face parte din viaţă şi nu poate fi evitată întotdeauna. Cea mai simplă modalitate de a face acest lucru este îşi asume riscuri mai mari, în special în viaţa sentimentală. Pe de cealaltă parte, o altă teorie controversată spune în semnul Peştilor se nasc spiritele indigo, oamenii puri cu o singură existenţă şi fără datorii karmice.  Sursă: kudika

_________________________________________

Orice sugestie sau comentariu ne-ar ajuta să îmbunătățim ziarul. Iar dacă poți considera articolul interesant și demn să îl afle și alții, te rugăm să îl distribui, ai aici mai jos butoanele anume. Mulțumim.

1 COMENTARIU

Comments are closed.