Atelier „Cartea din valiză”, din cadrul proiectului educativ social „Călătorii gastronomice şi culturale”

Asociaţia „Alegria” anunţă următorul atelier „Cartea din valiză”, din cadrul proiectului educativ social „Călătorii gastronomice şi culturale”. Popasul nostru va fi în Africa. Proiectul este coordonat de Hipermarketul Cora şi realizat în colaborare cu Asociaţia „Părinte în Floreşti”.

 Obiectivele generale ale proiectului sunt:

  • Obiectiv educativ: dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi raportare multiculturală prin activităţi de familiarizare cu specificul cultural al ţărilor si de dezvoltare a competenţelor lectoriale: Cartea din valiză şi Micul turist

  • Obiectiv social: familiarizarea grupului ţintă participant şi a clienţilor hipermarketului Cora cu elementele de gastronomie specifice ţărilor alese pentru „călătorie” prin ateliere de degustare de produse culinare specifice: Călătorie gastronomică în..

Atelierul „Cartea din valiză” va începe vineri, 26 mai, de la ora 18, în magazinul Cora, la raionul Cultură şi se va desfăşura în prezenţa elevilor Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Şincai” din Floreşti. Recomandăm spre lectură cartea unui deţinător al Premiului Nobel pentru literatură, Epoca de fier de J.M. Coetzee. Vom împărtăşi informaţii despre cultura şi tradiţia africană, conducători impresionanţi, scriitori africani şi multe altele.

Mai multe informaţii despre activităţile asociaţiei şi despre acest proiect se pot obţine de pe site-ul www.asociatiaalegria.ro, pe mail contact@asociatiaalegria.ro, sau pe pagina de facebook a evenimentului sau la nr. de telefon 0740049540. (stiripentrucopii)