ATENȚIE: Este răspândită o puternică EPIDEMIE de …Ipocrizie…!

Pământul în carantină –  Epidemie generalizată de …ipocrizie

Terra se află din ce în ce mai sufocată. I s-a pus un sac din plastic în cap și este întrebată ”cum te simți, respiri bine?”

În ultimele două secole pe această planetă s-a pripășit un soi de vietăți ostile, cărora li se zice, nu știu de ce, oameni. Înaintea lor era un alt soi de vietăți, tot așa chemate, care ucideau animale pentru hrană și pentru pieile lor sau …de frică… În restul timpului se ocupau să se ucidă între ei.

Aceste ultime două secole, vietățile zise oameni, nu au încetat în a se ucide între ei, nici în a ucide animale, adăugând încă un motiv: plăcerea, sportul…

Din ce în ce au început să umple Pământul cu betoane, asfalturi, și să taie trei sferturi din pădurile existente, unde trăiau felurite animale, acum aflate pe cale de dispariție.

Era industrială.  A apărut PROGRESUL. Acesta este un nume frumos dat torturilor la care supun Terra: extracțiile uriașe de zăcăminte: cărbune, petrol, gaze, felurite minerale – Ce credeți că intră în locul acestor găuri imense scobite în burta Pământului?

Au zvârlit în apele râurilor, fluviilor, mărilor și oceanelor toată scârna atâtor fabrici și din casele oamenilor.

Au împroșcat aerul cu felurite fumuri toxice de la infernalele cuptoare. Și au continuat să se ucidă sistematic între ei, totodată și …restul vietăților…


Civilizație – oamenii au mijloace de transport din ce în ce mai rapide; mijloace de comunicație fabuloase, sloganuri despre umanism și bunătate, solidaritate și grijă față de animale și de Terra.

Armate cu arme sofisticate. Armate de fabricanți de arme. Armate de jandarmi. Armate de medici care te vindecă de …sănătate. Armate de preoți, armate de analiști, armate de artiști commerciali, armate de politicieni, armate de apărători ai drepturilor, apărători ai apărătorilor drepturilor…

REZULTATUL: același – oamenii se ucid mai abitir și mai perfid unii pe alții, copiii lor au boli ciudate încă de la naștere, cancere și alte boli proaspete… Chimizarea excesivă a alimentației aduce profit și doar atât contează.

Industria farmaceutică propagă virușii unor noi boli în vreme ce pretinde că tratează una. Profitul contează și atât.

Guvernele se întrec în declarații fără urmări, doar vorbe iar pentru aceste vorbe pretind o regească bunăstare în vreme ce vietățile zise oameni mor pe capete și se transformă în zombie, în vietăți semi-vii, care se pot deplasa rapid oriunde pe glob, deși nu au nevoie imperioasă de asta, care pot comunica oriunde cu oricine, dar nu au nevoie imperioasă de asta, de fapt …nici nu o fac!…

Ipocrizia ipocriziilor: se irosesc miliarde pentru a îngrășa preoți, pentru a îngrășa politicieni, pentru a îngrășa propagandiștii ascunși sub masca jurnalismului sau a specialiștilor în cine știe ce (ne)știință…

Sunt puse la îngrășat sute de alte pierde-vară prin agențiile guvernamentale care pretind că au rolul să protejeze, să autorizeze bunurile destinate consumului. În realitate acestea autorizează doar otrăvurile, armele.

Se toacă resurse pentru un progres care în planul vieții înseamnă regres, involuție.

Milioane de copii mor anual de foame pentru ca unele, câteva, mii de copii să fie duși la școală cu …limuzina iar unora și mai puțini, să li se aducă învățători în casă.

Se cheltuie mai mult pentru studiul unor crime ecologice decât pentru înlăturarea cauzelor, cauzele rămânând active.

Se cheltuie enorm pentru născoceli inutile: egalități de gen, drepturile LGBTI, amestecarea până la confuzie a genurilor, nemaiștiindu-se azi pe stradă cine-i bărbat și cine-i femeie. Iată grija unora, amestecarea genurilor!… De parcă toată planeta ar fi gay!

Se cheltuie miliarde pentru ”animale de companie” tratate ca și cum ar fi fiii lor – în vreme ce sunt ucise miliarde de alte viețuitoare, ucideri care se răsfrâng asupra ecosistemului și care vor conduce la dispariția vieții pe Terra. Dacă ai iubi animalele, nu ai ține …câinele legat în lesă târându-l pe stradă… te folosești de el cu un egoism crunt.

În vreme ce armatele de preoți și din lumea spectacolelor învârt miliardele, rasismul, sclavia, foametea și războiul, migrația în masă, ura între etnii, vin alimentate și accelerat răspândite. Nu mai spun de …războiul religiilor.

Papa de la Roma, precum și toți ceilalți lideri religioși ai lumii, au în stăpânire averi colosale, dar predică despre pace, solidaritate și milă și …se prefac… preocupați de foametea și boala milioanelor de copii și săraci ai planetei. Câtă ipocrizie!…

Polițiile lumii se ocupă de orice, mai ales de …docilitatea gloatei… dar nu să aresteze marii criminali ai Pământului. Judecătorii lumii procesează găinăriile dar lasă liberi marii criminali ai planetei, stăpânii corporațiilor industriale.

Cei mai mari criminali sunt guvernele, slugile celor prea bogați, stăpânii lumii. Cei mai mari criminali sunt oamenii de știință care născocesc noi otrăvuri.

În ce constă CIVILIZAȚIA și PROGRESUL dacă totul în calea omului înseamnă distrugere?

La ce bun să ai tehnologiile avansate pe o Terra fără ecosistem?

La ce bun să ai credințe și filozofii umaniste dacă lașitatea și perfidia, crima și discordia, foamea și războiul stăpânesc Terra?

La ce a servit avansare științelor dacă din ce în ce mai multe boli sunt răspândite, din ce în ce abstractizarea culturii ne îndepărtează de sensul de a fi OM?

Dacă am călători în timp, în urmă cu două secole, perpetua războire între neamuri era mai blândă și mai inocentă decât crima colectivă împotriva Terrei pe care o săvârșim astăzi.

Haideți dragi preoți, dragi oameni de știință, dragi politicieni, dragi mari bancheri, dragi mari profesori și dragi inconștienți obedienți ai progresului, să ne oprim cinci minute și să căutăm răspuns la o singură întrebare: ÎNCOTRO?

Apoi, cu o cât de minimă sinceritate să ne recunoaștem în proprii ochi cât suntem de… ipocriți. Ipocriți în absolut orice facem, orice gândim, orice năzuim, orice scriem, orice rostim…

Ipocriți până și ecologiștii, cei de la green peace, de la human rights, de la ONU, ipocrită puștoaica aia nordică plimbată de părinți ca pe moaște, cu scop comercial și să obțină poate Premiul Nobel, deci …BANI!…

Ipocriți cu noi înșine. Ipocriți față de cei cărora le pretindem că-i iubim. Noi nu știm ce este iubirea. Iubirea nu înseamnă act sexual liber, adică oricum, ci este doar o permanentă grijă, păsare față de binele durabil și viu față de tot ceea ce înseamnă viață, inclusiv ființa aproape rotundă numită Terra.

Avem foarte multe obiecte, produse, lucruri, suntem invadați de obiecte, avem mijloace de tot felul dar… suntem nefericiți.

Suntem pe cale să pierdem și cel de-al doilea Paradis, Terra.

Sfârșitul umanității și a vieții pe Pământ a avut loc deja. Ce a mai rămas acum sunt doar zombie suiți pe hoverboard, pe benzi rulante, pe mașini iuți, pe avioane, pe drone, cu dispozitive la urechi și la ochi, cu ecrane peste tot… zombie tehnologizați. Zombie cu cruciuliță la gât sau alte însemne religioase lipsite de Dumnezeu.

Fiindcă Dumnezeu nu corespunde deloc cu imaginea propagată de religii. Dumnezeu nu este chip și asemănare omului precum nici invers.

Dumnezeu s-a explodat pe sine la Big Bang și s-a disipat în creatul său, Universul. Nu are nevoie de preoți, ci de OAMENI.

Ultimul OM pe Terra a murit răstignit acum două milenii, lăsând în urma lui sămânța lui Iuda, ipocriții:  eu, tu, ei, noi, voi …

Planeta nu este poluată cu dioxid de carbon, ci cu… acest soi de vietăți numite …oameni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.