Atenție români din străinătate: Alegerile prezidenţiale din acest an prin corespondenţă sau la secţii de votare din alte țări

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019: Înscrierile on-line pentru votul prin corespondenţă şi la secţiile din diaspora încep duminică

Românii din străinătate se pot înregistra de duminică pentru votul prin corespondenţă sau pentru votul în secţii mai aproape de domiciliul sau reşedinţa lor, la alegerile prezidenţiale, anunţă AEP. Înscrierile încep la 12.00, ora României, şi vor dura până pe 11 septembrie.

Astfel, românii din diaspora se pot înregistra on-line pe portalul www.votstrainatate.ro.

 „Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că, începând cu ziua de duminică, 28 iulie 2019, alegătorii români care doresc să voteze la alegerile prezidenţiale din acest an prin corespondenţă sau la o secţie de votare din străinătate mai aproape de domiciliul sau reşedinţa lor se pot înregistra on-line pe portalul www.votstrainatate.ro, creat şi administrat de AEP.

Înscrierea va începe în data de 28 iulie 2019, ora 12:00, ora României, iar formularele de înregistrare vor fi active până în data de 11 septembrie 2019”

CITEȘTE MAI MULTE DETALII PE MEDIAFAX

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.