”Atingerea hipnotică” a succesului sau români care au reușit să-și împlinească visul la Roma

Hypnotic Touch, ”atingere hipnotică” – un nume ce pare mai degrabă un titlu de șlagăr sau nume de discotecă dar, surpriză: este un foarte modern salon de înfrumusețare, de tratament pentru păr.

Sergiu Bica este deja un nume cunoscut femeilor din Roma. El și-a început cariera de foarte tânăr, adolescent, ajungând astăzi să aspire dincolo de performanța de a crea în styling ceva nou, dincolo de experimente artistice. Prin aceasta se plasează în zona extrem de utilă tinerilor: prima academie românească de styling din Italia, la Roma.

Un proiect pe care, urmărindu-i ascensiunea profesională, îl va împlini la cote maxime.

Am stat de vorbă cu Sergiu Bica, la noul său salon, extins de această dată, ca fază premergătoare deschiderii academiei și, pornind de la istoria și importanța îngrijirii părului, parcurgând argumente ținând de sănătate, obiceiuri, tradiții, lucruri nocive, viitorul profesiei, în contextul schimbărilor alarmante de pe piața joburilor, ajungând la esența muncii sale: satisfacția rezultatelor și împlinirii unei profesii pentru care are, fără doar și poate, o vocație.

Revenind la proiectul școlii de styling – ideea este nu doar frumoasă, ci mai ales utilă. Piața muncii oferă din ce în ce mai puține oportunități tinerilor. Aceștia sunt nevoiți după terminarea facultății să stea acasă, negăsind un serviciu.

Munca într-un salon de înfrumusețare nu este mereu ușoară și presupune o foarte bună pregătire, deoarece nu există etapă de încercare când ai clientul pe scaun și îl tratezi, fiecare gest se cere precis și mai ales corect. Nu este nici foarte greu să înveți, mai ales atunci când rezultatul muncii …aduce frumusețe.

Cine nu și-ar dori să poată face pe cel de lângă el mai frumos?

Iată, dragi tineri, învățați la academia de styling și deveniți maeștri stiliști, veți lucra într-un mediu modern, elegant și veți produce frumusețe, veți fi admirați și respectați de către clienți și, nu în ultimul rând, aveți o meserie rentabilă… Hypnotic Touch 

Hypnotic Touch și academia care stă să-și deschidă porțile, grație tinerilor din echipa lui Sergiu Bica, a marilor creatori ai lumii care vor preda la aceasta academie, va fi rampa ta de lansare iar pentru cei care vor fi doar clienți ai salonului, va fi o mare mândrie că sunt serviți impecabil de tineri harnici și de înalt nivel profesionist.

Arta se manifestă în diferite forme și una dintre cele mai vechi este arta îngrijirii, cosmetica, tunsoarea, coafura, colorarea și modelarea părului.

Tânărul colectiv, pe care îl coordonează, adaugă entuziasmul propriu celui al lui Sergiu, creând în salon o simbioză și o atmosferă de încredere.

O foarte frumoasă doamnă, în postura de clientă, a probat astăzi noua tehnologie de tratament aplicată în acest salon, Hypnotic Touch, acidul hialuronic și pulberea de diamante pentru o strălucire a părului din profunzime. Un efect botox, am putea spune, care dă volum, strălucire și sănătate părului, după ce acesta a fost colorat, coafat, îngrijit cu alte proceduri sau pur și simplu direct, din prima.

Efectul este vizibil și uluitor, chiar își menține promisiunea: strălucire și volum!

Am insistat să-mi spună frumoasa clientă dacă este într-adevăr mulțumită de rezultat și, fără tăgadă, aceasta a confirmat: DA.

Viața a fost pentru Sergiu Bica o școală iar el, acum, transformă vocația lui, cu generozitate, într-o școală, pentru tinerii aflați în căutarea unei profesii strălucite.

Special vom urmări îndeaproape cum va funcționa academia și, mai ales, ce vor obține cursanții după.

Detalii despre orice v-ar putea interesa, legat de servicii și de academie, puteți obține direct de la echipa Hypnotic Touch, de la Sergiu Bica, prezent pe toate sursele virtuale sau, cel mai bine, călcați pragul salonului, Hypnotic Touch Roma Centocelle, Via Tor de’ Schiavi, 225, 00171 Roma RM, 320 631 9496, și pe pagina de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.