Atracție fatală: soția i-a ucis amanta, el o iartă și ar vrea din nou să fie împreună

În 2018, viața lui Jennair Gerardot a fost șocată când a descoperit că soțul ei cu care trăiește de peste 20 de ani, Mark Gerardot, avea o aventură cu o femeie mai tânără.

Enervată pentru trădarea lui, a pornit într-o misiune secretă pentru a descoperi amploarea relației soțului care a determinat-o să-i ucidă atât amanta, Meredith Chapman, cât și pe el.

După ce căsătoria lor părea consumată și Jennair și-a pierdut locul de muncă, în 2017, Mark a explicat că s-au mutat la Delaware pentru un nou job.

El și-a găsit de lucru la Universitatea din Delaware, în timp ce soția sa a rămas la adresa lor anterioară din Carolina de Sud, timp de o lună și jumătate.

La noua sa slujbă, Mark s-a îndrăgostit imediat de colega sa, Meredith Chapman, care era cu 15 ani mai tânără. Și Meredith era căsătorită cu Luca Chapman, un fost consilier al orașului Newark.

Săptămânile mai târziu și-au exprimat sentimentele unul pentru celălalt și au început să aibă o relație secretă.

Când Jennair a ajuns în Delaware, a știut că se întâmplă ceva și l-a determinat pe soțul ei să spună ce s-a întâmplat.

„La final m-a întrebat: ‘Ce-i cu tine? Te comporți diferit”, a spus Mark. „Ea a spus în mod direct: „Este Meredith, nu-i așa?”

Mark a negat inițial relația, dar a văzut că soția sa avea unele dovezi despre relația lor, în cele din urmă, a recunoscut.

Mark și-a dezvăluit intenția de a solicita un divorț și a spus că, deși Jennair era uneori tulburată în legătură cu situația lor, totuși, părea că se comportă destul de bine în procesul despărțirii.

A fost așa până în 23 aprilie 2018, când planul secret al răzbunării lui Jennair s-a înfiripat.

Soția i-a trimis mai multe mesaje, unul cu o fotografie cu gunoiul și cu un prezervativ, ceea ce l-a făcut să creadă că ea ar fi scormonit prin coșurile de gunoi ale amantei sale.

Ea a urmat cu multe alte mesaje, spunându-i lui Mark că „ți-a ruinat viața”, urmată de „sper că nu veți găsi niciodată fericirea” și în cele din urmă „Hello Mark”.

Îngrijorat, Mark s-a îndreptat spre casa lui Meredith, unde și-a găsit soția și amanta într-o baltă de sânge.

Vecinii au sunat la 911, după ce au auzit împușcăturile, iar poliția când a ajuns, l-a găsit pe Mark, soțul lui Jennair Geradot, în curte.

Polițiștii locali au spus că Jennair Gerardot a planificat meticulos uciderea după ce a descoperit raportul, potrivit Philadelphia Inquirer.

A declarat superintendentul poliției, William Colarulo: „A făcut tot ce a putut pentru a se deghiza. A purtat o perucă și a luat un tren de la Delaware la Radnor. A intrat în casă victimei și a curățat urmele, astfel încât victima nu și-a dat seama că cineva era în casă”


Vorbind despre aventură, Mark a spus că regretă cum s-a sfârșit și că o poate lua de la capăt cu soția. „I-am frânt inima”, a spus el referindu-se la soția sa.

”Aș vrea să nu o fi rănit pentru că am iubit-o. Încă o iubesc. Mi-aș dori să o pot lua înapoi” spune Mark Geradot

Mark recunoaște că un an și jumătate mai târziu încearcă să deslușească incidentul: scrierea mesajelor către Meredith și trecerea prin fața casei sale îl ajută să înțeleagă cele întâmplate.

De asemenea, el a scris și un manuscris pentru o carte despre întregul incident, găsindu-l cathartic, dar și sperând că alții vor învăța din greșelile sale, citind-o.

El a continuat: „Există o mulțime de oameni căsătoriți … experimentând multe dintre aceleași lucruri prin care Jennair și cu mine trecusem. Nu mai zic că toate vor sfârși la fel cum au sfârșit ale noastre. Dar … există și multă pasiune, în carte există multe discuții, care cred că sunt cumva atât de comune într-o căsătorie.”


Acum, așteaptă ca soția să-și termine pedeapsa și, dacă ea acceptă, o va lua din nou de nevastă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.