Au ars de vii într-o maşină

Final înspăimântător pentru doi bărbaţi din judeţul Arad, care au ars de vii într-o maşină. Şoferul în vârstă de 35 de ani ar fi condus nebuneşte.

Din această cauză a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune, iar autoturismul s-a aprins instantaneu. Poliţiştii spun că avea permisul anulat de 3 ani.

Şoferul de loc din Curtici, judeţul Arad, a petrecut de ziua soţiei sale. La un moment dat, i-a anunţat pe cei din familie că pleacă la restaurant, împreună cu un cumnat. La întoarcere însă, pe un drum judeţean, a condus prea tare. Cei doi bărbaţi n-au avut nicio şansă.

Ciupuligă Dorel, ISU Arad: „Ardea generalizat. S-a constatat că în interior erau două victime, care din nefericire erau decedate, găsite carbonizate.”

Flavius Merca, Biroul Rutier Arad: „A condus un autoturism, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei, din cauza vitezei excesive, şi a intrat într-un stâlp de beton.”

Poliţiştii au descoperit că şoferul avea permisul anulat de 3 ani. Atunci, a fost prins în Oradea în timp ce mergea băut pe motocicletă. Asta nu l-a oprit însă. Vecinii spun că recent şi-a cumpărat maşină nouă.

Vecină: „Se zice că o băut. A fost ziua ei (soţiei), mai bea. De la viteză a avut multe probleme.”

Reporter: ”Mai conducea?”

Vecină: ”Bea aci în colţ şi pe urmă ducea maşina până acasă. Eu am zis că se joacă cu focul şi că n-ai permis.”

Vecină: „Pe cumnatul său am văzut conducând maşina, pe el nu prea, că are un cumnat la Sântana şi ăla mai conducea de câte ori l-am văzut, că maşina asta acum a cumpărat-o, nu de mult.”

Şoferul avea 2 copii.