Au comandat online haine – în pachetul ajuns la domiciliu au descoperit ceva ȘOCANT!

O familie a obținut ”mai mult decât se așteptau” când au comandat haine de la un retailer online olandez.

Au deschis cu nerăbdare pachetul livrat, dorind să probeze hainele comandate dar… pachetul conținea aproape 25.000 de pastile ecstasy. Un drog sintetic interzis, clasa A.

Cuplul comandase două haine de la un magazin de îmbrăcăminte din Olanda și erau la micul dejun atunci când curierul a sunat la ușă, aducându-le coletul care le-a fost livrat la domiciliul lor din Linz, Austria. Scrie DailyMail.

Au observat că una dintre cutii era ciudat de grea și, deschizând-o, au descoperit că aceasta conține mai multe pungi din plastic umplute cu pastile mov.

„Micul dejun întrerupt, mai treacă-meargă dar, spre groaza lor, deși unul dintre pachete conținea cele două haine achiziționate, acesta din urmă mai avea pe lângă… și 24.800 de comprimate Ecstasy în valoare de aproximativ 500.000 de euro, a spus polițistul de serviciu al Comandamentului din Linz.

Austriaca, rămasă anonimă, în vârstă de 58 de ani, a crezut inițial că drogurile sunt pietre decorative.

Cu toate acestea, la o inspecție mai atentă, soțul ei, în vârstă de 59 de ani, și-a dat seama că pastilele sunt ”chestiile alea ilegale” și au returnat pachetul la oficiul poștal local.

Departamentul de stupefiante din Comandamentul Poliției Orașului Linz a fost alertat despre pachet, care a constatat că reala destinație finală planificată a pachetului era în Scoția, ajungând aici la acest cuplu din …eroare…

Poliția austriacă a spus că cele 24.800 de pastile au o valoare pe piața ilegală estimată la 500.000 de euro (442.800 de lire sterline). Și Poliția scoțiană investighează acum incidentul.

Voi cum ați proceda dacă ați primi din greșeală, pe lângă marfa comandată, altceva … cu o astfel de… valoare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.