Au fost prinși hoții care au jefuit casa părinților ministrului Salvini

Hoții făcea parte dintr-o bandă organizată de tineri georgieni: cei cinci, fără precedente penale, erau deja pregătiți să părăsească orașul. Furtul a avut loc în Ferragosto, (Sântămăria -15 august) După cum deja v-am relatat în articolul  ITALIA: Să ai fiul ministru de interne, ”temutul” Salvini, și să-ți ”calce” hoții casa…

Au pregătit bagajele și planul de a părăsi Italia în grabă, cei cinci georgieni arestați luni, la Milano. Acuzațiile: au jefuit, în noaptea dintre 14 și 15 august, casa părintească a lui Matteo Salvini, din Milano. Și nu doar atât…

Tinerii georgieni operau astfel:  luau ca țintă un oraș european, unde sunt în contact cu un conațional rezident în respectivul oraș, pentru a le procura baza logistică și suport pentru loviturile lor, apoi, execută o serie de furturi din apartamente și, în maxim luna sau chiar mai putin, dispar.

În cartierul Primaticcio, unde se află casa părinților lui Salvini, hoții au vizitat deja multe alte case.

Cei cinci care „au nimerit” în casa familiei vicepremierului, au vrut să grăbească dispariția, dar anchetatorii au sosit mai devreme. La câteva zile după furtul de la Salvini, doi georgieni fuseseră verificați de poliție. Lăsați să plece, aceștia au sunat complicii lor, fiind interceptați, planul de a părăsi Milano în grabă a rămas neîmplinit.

Agenții poliției i-au identificat, urmărit și arestat. În apartamentul în care locuiau cei cinci, cazați fără să plătească niciun contract sau facturi, s-a găsit o mică parte din bunurile furate, deoarece marea parte a fost deja expediată prin canalele obișnuite de reciclare bunuri furate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.