Au legat o femeie gravidă de un copac și i-au smuls fătul din burtă: arestați

O poveste absurdă și halucinantă vine din Joao Pinheiro, un oraș brazilian: perechea de vecini ar fi acționat pentru că nu ar putea avea copii.

O poveste cel puțin absurdă vine din Brazilia, tocmai din statul Minas Gerais. Povestea s-a petrecut într-un oraș din hinterlandul brazilian, Joao Pinheiro.

O femeie, Maria Cristiana Da Silva, a fost ucisă de cei doi vecini, după ce a fost legată de un copac. Motivul gestului nebun era de a lua copilul pe care femeia l-a avut în burtă.

De fapt, după ce au imobilizat femeia, i-au tăiat burta și i-au extras fătul. După săvârșirea crimei, cuplul ucigaș a mers la spitalul local din Sao Luca, unde femeia a spus că tocmai a născut un copil.

După investigația poliției, cuplul a fost arestat. Femeia a fost găsită cu burta tăiată. A fost o scenă de film de groază care a fost prezentată poliției. Femeia a fost găsită legata de copac și cu burta spintecată, o scena cu adevărat macabră.

Suspiciunea au purtat imediat spre cei doi vecini, Angelina Rodrigues și Gomes Da Silva. Conform celor descoperite mai târziu de anchetatori, cei doi vecini ar fi ajutat victima și din punct de vedere financiar.

De îndată ce au aflat despre sarcina femeii, ei au elaborat un plan de a-i lua copilul. Un gest nebun, nemilos și crud. Angelina Rodrigues, pus sub presiunea polițiștilor, negând mai întâi totul, a mărturisit crima. Pentru anchetatori a povestit cum, înainte de a face gestul, ar fi îmbătat femeia, biata victimă, apoi a dus-o în curte unde a legat-o de copac și a spintecat-o.

În plus, soția a afirmat că soțul ei, Gomes, nu are nimic de-a face cu crima și că a acționat numai ea. Această ultima versiune, cu toate acestea, nu este considerată credibilă de către anchetatori, care se tem că la faptă să fie implicat atât soțul cât și chiar o terță persoană.

Fătul are o rană la cap. Având în vedere extracția brutală efectuată de acuzați, micul nou-născut a raportat o rană la cap, din moment ce burta a fost tăiată cu un cuțit. De asemenea, înainte de a aresta persoanele suspecte de crimă, testele medicale necesare au fost efectuate atât pe Rodrigues Da Silva, cât și pe soția lui care declarase că ea născuse și au constatat că nu avea nicio urmă de sarcină.

O poveste incredibilă care a șocat toată Brazilia. Cuplul a fost arestat sub acuzația de omor.