Au legat primarul de un camion, l-au târât pe străzi, pentru că nu și-a onorat promisiunile electorale

Unsprezece oameni au fost arestați în sudul Mexicului, marți, după ce primarul lor a fost scos cu forța din biroul său, bătut, apoi legat de un camionetă și târât pe străzile orașului.

Biroul procurorului general din Tuxtla Gutiérre a declarat într-un comunicat de presă că incidentul a avut loc marți în orașul Las Margaritas, când un grup de persoane a luat cu asalt biroul primarului Jorge Luis Escandón Hernández și a provocat deteriorarea clădirii, pe lângă atacarea acesteia.

Grupul de fermieri supărați i-a cerut primarului să construiască un drum așa cum acesta promisese în timpul campaniei sale, potrivit Excelsior. Poliția de stat a reușit în cele din urmă să-l salveze pe primar.

Incidentul a provocat o luptă între localnici și poliție, lăsând cel puțin 20 de răniți și 11 arestați.

Procuratura generală a declarat într-un comunicat de presă că Hernández este „în siguranță” și că a fost examinat de medici după incident.

Acesta a fost al doilea atac din acest an al localnicilor care i-au cerut primarului să-și păstreze promisiunile campaniei de a construi drumul. În urmă cu patru luni, un grup de bărbați au distrus biroul primarului în lipsa acestuia.

Parchetul de stat a condamnat atacul violent și s-a angajat să implementeze mai mulți ofițeri pentru a „garanta statul de drept și securitatea în întregul stat”.

Articolul precedentCățelușul cu 6 picioare, a primit o casa perfectă pentru totdeauna după ce a fost adoptat de un băiat bolnav de psoriazis
Articolul următor13 practici sexuale neobișnuite din întreaga lume
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here