Aveți nevoie de catering pentru un eveniment? Luciana Ludușan Events oferă servicii de catering de înaltă calitate, la Roma

Luciana Ludușan Events dezvoltă și oferă opțiuni pentru servicii de alimentație pentru a satisface nevoile, obiceiurile și gusturile oricui.

Catering pentru  LUCIANA LUDUȘAN EVENTS  este sinonimul frumosului adorabil, stilului inconfundabil și mai ales originalitații prin care face distincție.LUCIANA LUDUȘAN EVENTS și-a început activitatea în anul 2000, luna Mai, pe piața de la ROMA, fiind în prezent, soluția ideală pentru oricare client care dorește o gama variată de servicii, începând de la pregătirea și transportul mesei de prânz până la organizarea unui eveniment de la A la Z (recepții, conferințe).


Mai mult, echipa LUCIANA LUDUȘAN EVENTS dorește să demonstreze că profesionalismul, atenția pentru detalii, entuziasmul și promtitudinea sunt la fel de importante ca experiența și o reputație solidă.
Iar dacă acest argument nu este suficient, echipa este pregatițtă să personalizeze meniul, preparând oricând rețete la sugestia clientului.


Planifică și furnizează meniuri variate și bine echilibrate, de asemenea planifică și organizează evenimente private și corporate.

Vă pune la dispoziție expertiza și experiența lor internațională pentru a face ca masa festivă să reprezinte pentru dumneavoastră și, mai ales, pentru invitații dumneavoastră un eveniment remarcabil.

Pentru evenimentele importante, iți oferă soluția adecvată: coordonatorii, decoratorii, bucătării dau cu iscusința lor tonul adevăratelor petreceri.


Întreabă în jur, clienții serviți îi vorbesc de bine pe cei de la Luciana Ludușan Events, convinge-te!

Clicând aici puteți viziona o impresionantă galerie fotografică

Site oficial Luciana Ludusan Events


Luciana Ludusan Events este partener oficial la Ziua Națională a Culturii sărbătorită la Roma pe 14 Ianuarie 2018