Avionul a aterizat forțat pentru că o femeie tocmai descoperise că soțul ei o înșală

Descoperind trădarea soțului ei, a determinat pilotul să aterizeze neprevăzut.

Femeia a ajuns la culmea furiei iar personalului de la bord nu i-a servit nimic pentru a o calma. Pilotul a optat pentru o aterizare neașteptată în India!

Un avion cu destinația Bali, în Indonezia, decolat de la Doha (Qatar), a fost forțat să facă o aterizare în afara programului în Chennai, India, din cauza haosului creat de o pasageră care a descoperit pe timpul zborului că soțul ei o înșela. Femeia a izbucnit un scandal cu soțul ei astfel încât pilotul a fost nevoit să facă o aterizare de urgență în India și apoi să continue călătoria …fără cei doi soți certăreți.

Totul s-a întâmplat la 5 noiembrie, pe o cursă a companiei Qatar Airways care a plecat de la Doha spre Bali. Atunci când soțul a adormit, soția sa, care, probabil, deja suspectase infidelitatea, a avut posibilitatea de a debloca telefonul soțului ei cu amprenta degetului mare și …a descoperit trădarea.

Așa cum a arătat Hindustan Times și The Independent, soția a început să țipe la soțul ei și chiar să-l lovească, sub privirile copilului lor speriat, care călătoreau împreună cu aceștia. Intervenția personalului de la bord nu a ajutat să o calmeze pe soția supărată. Astfel, pilotul a decis să aterizeze la Chennai.

Se pare că familia a petrecut o zi întreagă într-un centru de detenție din Chennai pentru că nu dețineau viză indiană. După care, cei trei au pornit spre Kuala Lumpur și apoi către Doha. Un purtător de cuvânt al companiei Qatar Airways a refuzat să comenteze cazul …pentru confidențialitate!

Articolul precedentZilelor Filmului Românesc – ProCult la Roma
Articolul următorStarețul Varsanufie de la Optina – despre vremuri
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno