BABY GANG torturează un bătrân până ce acesta își dă duhul

Paisprezece tineri, dintre care doisprezece minori și doi abia trecuți de vârstă majoră, sunt anchetați pentru uciderea unui om în vârstă de 66 de ani (Taranto).

Banda de copii ar fi sechestrat victima în casă pentru zile întregi, bătându-o cu bestialitate până la moarte.

Omul a murit acum trei zile în spital, după ce a fost găsit de poliție legat de un scaun. La anchetă a reieșit și unele videoclipuri cu tortura celor 14 aplicată bietul bătrân, pe care unii ar fi împărtășit pe WhatsApp.

Omul suferea de afecțiuni psihice – potrivit relatărilor Poliției unor ziare locale, victima ar fi suferit o serie de atacuri în casa lui, din partea bandei de băieți care ar  fi atacat, jefuit și hărțuit bătrânul.

Omul, care suferea de disconfort psihic, fusese forțat să se încuie în casă și să nu se hrănească zile întregi.

Clipurile video de pe WhatsApp – agenții au intervenit, în urma semnalării unor vecini, și au găsit în apartament bărbatul de 66 de ani legat fedeleș de un scaun din la care, probabil, nu s-a ridicat de zile.

Adolescenții din baby gang se filmau și postau pe rețele cum torturau omul.

Minorii și cei doi majori sunt acuzați acum  pentru infracțiunile de omucidere, sechestrare de persoană, vătămare corporală, jaf, violare a proprietății și daune.

Victima fusese supusă în spital la două intervenții, în ultimele zile, pentru a i se sutura o perforație gastrică și opri o hemoragie intestinală.

Legile prevăd pentru minori pedepse mai mici însă majorii vor plăti gestul cu vârf și îndesat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.