Băiat de 18 ani a smuls copilul din brațele mamei sale și l-a aruncat de la etajul 10 în fața spectatorilor îngroziți

Un adolescent a fost acuzat că a aruncat un copil de șase ani de pe un balcon de la 200 de metri înălțime, la Tate Modern.

Se presupune că Jonty Bravery a smuls copilul din brațele mamei sale și l-a aruncat de la etajul zece în fața spectatorilor îngroziți.

Victima, vizitând muzeul londonez cu familia sa de origine franceză, a fost aruncată de  pe un acoperiș cu cinci etaje mai jos.

Copilul a supraviețuit, dar părinții lui au dezvăluit zilele trecute că nu se poate mișca, nu poate mânca normal și nici vorbi.

Tânărul de 18 ani, din vestul Londrei, care nu cunoștea familia, este acuzat de tentativă de omor. 

În cadrul unei audieri preliminare de ieri, judecătorul Nicholas Hilliard, QC, a refuzat o cerere de apărare pentru a-și extinde dreptul la anonimat până când va fi transferat dintr-o închisoare pentru minori într-o altă instituție.

Victima a rămas într-o stare critică, cu fracturi la nivelul coloanei vertebrale, picioare și brațe și sângerare la creier.

Părinții săi, care au grijă de el într-un spital din Londra, au spus săptămâna aceasta: „Copilul nostru nu mai știe să vorbească, să mănânce sau să-și miște corpul, dar începe să facă tot posibilul să-și miște limba, brațul și mâna dreaptă. Îi vedem eforturile. Este foarte curajos. Continuă să zâmbească și reacționează la glumele noastre. Începem să vedem, din păcate, suferința lui … de exemplu, nu poate mânca sau înghiți nici măcar niște iaurturi … și își dorește atât de mult să o poată facă.”

O pagină GoFundMe creată pentru a oferi asistență a strâns peste 80.000 de lire sterline. Nu se știe încă motivul gestului și așteptăm procesul în urma căruia… vă vom ține la curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.