Bancomat aruncat în aer la Arad – Poliția pe urmele hoților care au fugit cu banii

Un bancomat din orașul Arad a fost aruncat în aer, vineri dimineață, iar hoții au fugit cu casetele cu bani. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări. Potrivit DIGI24

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad: „Din informațiile pe care le deținem până la această oră știm că azi noapte în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați că ATM-ul unei agenții bancare de pe calea Timișoarei a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. S-a constatat că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spray vopsea pe camerele de supraveghere. La față locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul.”

Un incident similar a avut loc în urmă cu 3 zile și în Sinaia. Un bancomat aflat lângă un hotel din zona castelului Peleș a fost aruncat în aer. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.