Bănuia că o înșală – și-a strivit soțul cu mașina, ucigându-l

Motivul ar putea fi legat de descoperirea unei noi relații, după lunga criză conjugală.

O femeie de 40 ani, Maria Pia Vertuccio, a fost arestată de poliție sub acuzația de crimă cu premeditare, după ce cu mașina a lovit și a ucis soțul ei, Claudio Bitetti. S-a întâmplat în Paterno, Potenza. După accident, omul – care se afla pe trotuar – împins mai întâi într-un stâlp și apoi târât de mașină cel puțin cinci metri. Motivul ar fi datorat unor răfuieli sentimentale.

Relația dintre cei doi s-a încheiat de ceva timp, însă separarea oficială nu a fost legalizată. Deci, brusc, după o criză conjugală foarte lungă și iremediabilă s-a transformat într-o tragedie, probabil după descoperirea că el ar fi început o relație cu o altă femeie.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineața. Omul mergea pe un trotuar din localitatea Foresta delle Monache, unde i s-a alăturat femeia. Poate cearta furioasa a început între cele doua. Maria Pia Vertuccio i-ar fi cerut omului să explice de ce a plecat de acasă și s-a întâlnit cu o altă femeie. Doar câteva momente și soția sa a și luat decizia, potrivit anchetatorilor, astfel, ar fi fost premeditată fapta: s-a urcat cu mașina pe trotuar și la lovit. În acel moment, când soțul murea, femeia nu s-a oprit, dimpotrivă, a accelerat din nou târându-l pentru câțiva metri și apoi lăsându-l la pământ.