Bărbat de 55 de ani a intrat într-un supermarket, urlând „Sunt pozitiv!” – Arestat

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost arestat la Verona după ce a intrat într-un supermarket, urlând „Sunt pozitiv!”, provocând disconfort printre angajații și persoanele care se aflau la cumpărături.

Personalul protecției civile a raportat forțelor de poliție prezența unei persoane aflate într-o stare de agitație, care se lansase deja împotriva lor. Potrivit ansa.it

Odată ajunși la fața locului, carabinierii au încercat să-i liniștească pe toți, în timp ce omul de 55 de ani a încercat să scape de sub control, împingând ofițerii de mai multe ori. În cele din urmă a fost arestat.

Bărbatul, care părea a fi într-o sănătate perfectă, va trebui să răspundă penal pentru faptă. Aflat pentru prima dată în arest la domiciliu, bărbatul a apărut apoi în instanță pentru ritul abreviat (judecare de urgență prin recunoașterea faptei), care i-a validat arestarea.

Articolul precedentȘocul petrolului 2020 pare să fie uriaș – iar ”durerea” ar putea fi largă și profundă
Articolul următor”Am fost maltratat de călugărițe și violat de preoți în aceeași cameră cu fratele meu cu dizabilități, în vârstă de 6 ani, în școli pentru orfani”
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here