Bărbat înjunghiat mortal de o minoră – „a încercat să mă violeze”

Un om de 63 de ani, înjunghiat mortal, minora a mărturisit: „a încercat să mă violeze”

Corpul, complet gol, a fost găsit într-unul dintre apartamentele puse la dispoziția muncitorilor din interiorul structurii.

Bărbatul de 63 de ani a fost ucis cu un cuțit, corpul prezintă mai multe câteva răni prin înjunghiere în spate, în interiorul unui atelier cuptor pentru cărămidă din Castelnuovo Scalo, în provincia Siena.

Omul, de origine marocană, paznicul structurii, locuia într-una dintre încăperile furnizate muncitorilor unde i-a și fost găsit cadavrul, complet nud.

Câteva ore mai târziu, carabinierii au arestat o fată, minoră, care, după ore de anchetă, a mărturisit despre crimă, declarând că omul a atacat-o cu intenția de a o viola și ea doar s-a apărat.

Fata, care locuiește împreună cu părinții în același stabiliment, a fost dusă la secția de poliție și interogată în timpul nopții, inițial povestea ei nu a convins anchetatorii.

În cele din urmă, pusă sub presiune, fata a mărturisit și a admis că a înjunghiat omul, insistând că a făcut-o pentru a se apăra de agresiunea sexuală.

Fata a fost apoi transferată la o Casă de primire minori a provinciei Florența. Procurorul pentru minori din Florența a emis un ordin de arest preventiv sub acuzația: suspect de crimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.