Bărbat prins când credea că ”a sedus” o fată de 13 ani

Vânătorii de pedofili, vigilenți, la moment, s-au confruntat cu un pervertit, în vârstă de 22 de ani, care tocmai a încercat să se întâlnească cu …o fată de 13 ani…

Acesta este momentul în care un pervertit s-a confruntat cu vânători de pedofili vigilenți, când a adus un prieten să se întâlnească cu o fetiță de 13 ani, în stația de autobuz, pentru ca apoi să o ducă acasă pentru a face sex. Potrivit DailyMailOnline.

Kieron Oliver, care se afla deja în registrul infractorilor sexuali,pentru agresarea sexuală a unui băiat de patru ani, s-a prezentat să întâlnească ceea ce credea că este o adolescentă, după ce a schimbat mesaje explicite online.

Însă tânărul de 22 de ani fusese înșelat și, când a ajuns la stația de autobuz din Gateshead, a fost în schimb întâlnit de membrii grupului sub acoperire, Echipa de siguranță online pentru copii (COST), care a filmat totul.

Un membru al echipei îl întreabă: „Aici ești să întâlnești un copil de treisprezece ani, nu-i așa?

Newcastle Crown Court a audiat depoziția sa. Oliver s-a apărat spunând că „învățăturile” sale date fetei au fost despre cum o va împiedica lecțiile sale să nu rămână însărcinată și a făcut asta în mesaje online.

Oliver, care a întrebat dacă poate „aduce și un prieten” în timpul discuțiilor, apoi a venit să o întâlnească pe fată, crezând că numele ei este „Lauren”, cu un alt bărbat.

A încercat să fugă atunci când și-a dat seama că este de fapt… Poliția, care fusese avertizată de echipa COST, dar a fost arestat.

Oliver, din Braeside, Dunston, Gateshead, care a recunoscut că a încercat să atragă fata, a încercat să comunice sexual cu un copil și a încercat să încalce ordinele de prevenire a vătămărilor sexuale, din cauza faptelor sale anterioare.

Judecătorul Tim Gittins l-a condamnat la doi ani de închisoare, cu o perioadă de licență prelungită de trei ani și înregistrarea pe tot parcursul vieții ca infractor sexual și un ordin de prevenire a vătămărilor sexuale.

Judecătorul i-a spus: „Te-ai angajat pe rețelele de socializare cu profilul cuiva în care reieșea că este o fată de 13 ani. Sunt satisfăcut că ai știut și ai continuat să te angajezi cu acel profil, crezând că este o fată de 13 ani.”

„De fapt, după cum știți acum, a fost un profil de momeală pus acolo de un grup de vigilenți voluntari, pe care ați fost foarte rapid în a vă angaja sexual. Conversația a fost astfel încât mă bucur că intenționați să aveți relații sexuale penetrante cu acel copil, dacă a apărut oportunitatea, asta pentru că era o momeală și nu un caz real».

Judecătorul Gittins a adăugat: „Cred că, în această etapă, rămâneți un risc substanțial de a comite noi infracțiuni de contact și de a provoca vătămări deosebit de grave pentru fete, în special”.

Instanța a aflat că, în urmă cu cinci ani, Oliver a fost condamnat pentru agresiune sexuală asupra unui băiat de patru ani și a fost supus unei ordonanțe de prevenire a vătămărilor sexuale ca parte a unui ordin de reabilitare.

El a încălcat ordinul în anul următor „în mod repetat”, cerând unei fetițe de 15 ani să iasă cu el.

Curtea a auzit că a încălcat din nou ordinul mai târziu în acel an, când a scăpat degetele în zonele coastei a doi adolescenți la o petrecere și a fost condamnat pentru atacuri comune asupra lor.

El a încălcat din nou cerințele de ordin în 2018. Procurorul Andrew Walker a spus că în februarie a acestui an COST a creat un profil fals pe site-ul de socializare Skout.

Walker a spus că grupul „caută în mod activ să îi identifice pe cei care seduc copii online”.

Inițial, Oliver a aranjat o întâlnire cu tânăra de 13 ani în profilul Metro Center și a spus că ar putea merge la apartamentul său pentru a se „relaxa”, dar s-a speriat când a văzut Poliția și a plecat.

Walker a spus: „El a trimis mesaje către profil întrebând dacă a sunat la Poliție. Acest lucru a fost refuzat și inculpatul părea să îl accepte și astfel mesajul a continuat. Momeala a crezut că inculpatul încerca să fie foarte atent acum în limbajul pe care îl folosea.

Instanța a auzit cea de-a doua întâlnire, la autogara, care a fost organizată timp de două zile după cea inițială.

Oliver a spus că ar putea „împărtăși același pat”, a întrebat dacă poate „aduce un prieten”, a spus că „o va învăța” și a spus că ar putea și să o ajute să nu rămână însărcinată.

Walker a adăugat: „Acuzatul a ajuns la locul de întâlnire. Era cu un alt bărbat. Acuzatul a încercat să scape, dar a fost arestat.”

Oliver a spus poliției că a crezut că fata pe care trebuia să o întâlnească are peste 13 ani. Prietenul său, arestat și el, a spus același lucru.

Articolul precedentUn adolescent s-a aruncat într-un canal pentru a salva un copil de 15 luni, înecat
Articolul următorITALIA VIOLENTĂ – Roma, un om ucis, la Napoli o asistentă agresată, ambele fapte petrecute în plină zi
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here