Bărbat prins când credea că ”a sedus” o fată de 13 ani

Vânătorii de pedofili, vigilenți, la moment, s-au confruntat cu un pervertit, în vârstă de 22 de ani, care tocmai a încercat să se întâlnească cu …o fată de 13 ani…

Acesta este momentul în care un pervertit s-a confruntat cu vânători de pedofili vigilenți, când a adus un prieten să se întâlnească cu o fetiță de 13 ani, în stația de autobuz, pentru ca apoi să o ducă acasă pentru a face sex. Potrivit DailyMailOnline.

Kieron Oliver, care se afla deja în registrul infractorilor sexuali, pentru agresarea sexuală a unui băiat de patru ani, s-a prezentat să întâlnească ceea ce credea că este o adolescentă, după ce a schimbat mesaje explicite online.

Însă tânărul de 22 de ani fusese înșelat și, când a ajuns la stația de autobuz din Gateshead, a fost în schimb întâlnit de membrii grupului sub acoperire, Echipa de siguranță online pentru copii (COST), care a filmat totul.

Un membru al echipei îl întreabă: „Aici ești să întâlnești un copil de treisprezece ani, nu-i așa?

Newcastle Crown Court a audiat depoziția sa. Oliver s-a apărat spunând că  „învățăturile” sale date fetei au fost despre cum o va împiedica lecțiile sale să nu rămână însărcinată și a făcut asta în mesaje online.

Oliver, care a întrebat dacă poate „aduce și un prieten” în timpul discuțiilor, apoi a venit să o întâlnească pe fată, crezând că numele ei este „Lauren”, cu un alt bărbat.

A încercat să fugă atunci când și-a dat seama că este de fapt… Poliția, care fusese avertizată de echipa COST, dar a fost arestat.

Oliver, din Braeside, Dunston, Gateshead, care a recunoscut că a încercat să atragă fata, a încercat să comunice sexual cu un copil și a încercat să încalce ordinele de prevenire a vătămărilor sexuale, din cauza faptelor sale anterioare.

Judecătorul Tim Gittins l-a condamnat la doi ani de închisoare, cu o perioadă de licență prelungită de trei ani și înregistrarea pe tot parcursul vieții ca infractor sexual și un ordin de prevenire a vătămărilor sexuale.

Judecătorul i-a spus: „Te-ai angajat pe rețelele de socializare cu profilul cuiva în care reieșea că este o fată de 13 ani. Sunt satisfăcut că ai știut și ai continuat să te angajezi cu acel profil, crezând că este o fată de 13 ani.”

„De fapt, după cum știți acum, a fost un profil de momeală pus acolo de un grup de vigilenți voluntari, pe care ați fost foarte rapid în a vă angaja sexual. Conversația a fost astfel încât mă bucur că intenționați să aveți relații sexuale penetrante cu acel copil, dacă a apărut oportunitatea, asta pentru că era o momeală și nu un caz real».

Judecătorul Gittins a adăugat: „Cred că, în această etapă, rămâneți un risc substanțial de a comite noi infracțiuni de contact și de a provoca vătămări deosebit de grave pentru fete, în special”.

Instanța a aflat că, în urmă cu cinci ani, Oliver a fost condamnat pentru agresiune sexuală asupra unui băiat de patru ani și a fost supus unei ordonanțe de prevenire a vătămărilor sexuale ca parte a unui ordin de reabilitare.

El a încălcat ordinul în anul următor „în mod repetat”, cerând unei fetițe de 15 ani să iasă cu el.

Curtea a auzit că a încălcat din nou ordinul mai târziu în acel an, când a scăpat degetele în zonele coastei a doi adolescenți la o petrecere și a fost condamnat pentru atacuri comune asupra lor.

El a încălcat din nou cerințele de ordin în 2018. Procurorul Andrew Walker a spus că în februarie a acestui an COST a creat un profil fals pe site-ul de socializare Skout.

Walker a spus că grupul „caută în mod activ să îi identifice pe cei care seduc copii online”.

Inițial, Oliver a aranjat o întâlnire cu tânăra de 13 ani în profilul Metro Center și a spus că ar putea merge la apartamentul său pentru a se „relaxa”, dar s-a speriat când a văzut Poliția și a plecat.

Walker a spus: „El a trimis mesaje către profil întrebând dacă a sunat la Poliție. Acest lucru a fost refuzat și inculpatul părea să îl accepte și astfel mesajul a continuat. Momeala a crezut că inculpatul încerca să fie foarte atent acum în limbajul pe care îl folosea.

Instanța a auzit cea de-a doua întâlnire, la autogara, care a fost organizată timp de două zile după cea inițială.

Oliver a spus că ar putea „împărtăși același pat”, a întrebat dacă poate „aduce un prieten”, a spus că „o va învăța” și a spus că ar putea și să o ajute să nu rămână însărcinată.

Walker a adăugat: „Acuzatul a ajuns la locul de întâlnire. Era cu un alt bărbat. Acuzatul a încercat să scape, dar a fost arestat.”

Oliver a spus poliției că a crezut că fata pe care trebuia să o întâlnească are peste 13 ani. Prietenul său, arestat și el, a spus același lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.