Bărbați trecuți de 50 ani, întrețineau relații cu fete cu vârsta de 13 ani

Trei bărbați italieni de 50, 53 și 60 de ani, toți rezidenții din Versilia, au fost arestați de carabinieri din Viareggio (LUCCA), pentru că au întreținut acte sexuale cu două fete de 13 ani.

Magistrații din Lucca au decis arestarea la domiciliu a celor trei, pentru pericolul de… repetarea infracțiunii.

Cel de 53 de ani a fost arestat în flagrant și plasat la domiciliu, a fost surprins pipăind și sărutând o fetiță împotriva voinței sale. Actele sexuale ar fi fost efectuate nu numai în casele celor trei, ci și în zone izolate sau în interiorul unor autoturisme.

Cei trei ar fi acționat întotdeauna individual și nu au plătit niciodată pentru prestația sexuală. În câteva cazuri, fetițelor le-ar fi făcut mici cadouri.

Judecătorul Curții pentru Minori a ordonat transferul către o instituție protejată pentru cele două fete. Decizie luată pentru a le îndepărta din contextul dificil de familie în care copiii de 13 ani, prietene, fără legături de rudenie, au crescut.

Printre altele, ar fi fost niște prietene ale celor două fete, cele care au alertat Poliția după ce au văzut fetele abordate de mai multe ori de către diferiți bărbați. Adaptare tgcom24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.