”Barbie mai actuală ca oricând” – în culisele un show de excepție, ”Artistul din mine”

Participăm cu emoție la marele show ”Artistul din Mine” unde vă invităm cu toată dragostea…

Ideea generală a temei echipei noastre a pornit de la alegerea culorii: ROSÈ, o culoare gingașă și senină. Ce poate fi mai gingaș și senin decât ...Barbie?

Modela noastră Amalia a crescut cu icoana păpușii, așa că am pus pe picioare o adevărată poveste, o reprezintă pe ea dar și pe noi care lucrăm în fiecare zi cu „frumosul”. Păpușa care a făcut generațiile să viseze încă din 1959. Să ridice mâna cine nu s-a jucat cu o păpușă Barbie când era mică, tind să cred că toate fetițele au petrecut ore întregi jucându-se. Și cine nu ar vrea să se regăsească în acest personaj? … Chiar în prezent multe persoane doresc prin chirurgii estetice să se asemene cât mai mult păpușii Barbie, de asta echipa noastră a decis să realizeze un vis… veniți la spectacol și vi-l dezvăluim!

„Toți suntem stele și toți merităm să strălucim” iată cum bine spunea Marylin Monroe

”Sunt Larisa Ungureanu, am 26 de ani și sunt make-up artist. Sunt din Botoșani și locuiesc la Roma de la vârsta de 7 ani. Totul a început ca un hobby, o pasiune căreia treptat, am început să îi acord tot mai mult timp, transformându-se încet și sigur, în meseria pe care o practic cu drag și în care pun atât de mult suflet! Îmi place frumosul, arta, armonia… și simt nevoia să le creez în fiecare zi! Iubesc machiajul pentru că este o artă complexă care necesită, printre altele, dedicație și empatie iar cea mai mare satisfacție ca make-up artist o am atunci când văd bucuria, zâmbetul și emoția trăite de clientă la “întâlnirea” cu oglinda. …Mă găsiți pe pagina de Facebook

 

”Mă numesc Stanislav Vieru și mă ocup de video și foto de vreo 30 de ani. Fotografia a fost pasiunea mea încă din copilărie. Rezultatele primelor mele lucrări nu mi-au plăcut. Mi-am dorit  fotografii neobișnuite, care să fie particulare, care amintesc de tablourile unor mari artiști.
Studiind lucrările artiștilor consacrați, am găsit modele și reguli după care se poate  crea o fotografie foarte asemănătoare cu tabloul. Picturile Renașterii, barocul târziu și rococo, au avut un impact mare asupra mea. Îmi plac mai ales artiștii francezi din secolul XVIII Francois Boucher și Jean-Honore Fragonard. Pentru ei a arăta ceva mai frumos decât este cu adevărat nu este doar un stil, ci un întreg mod de viață și de gândire în care erau concentrate particularitățile psihologiei umane. În fotografiile mele încerc să accentuez elementele de eleganță și clasă. Unele dintre lucrările noastre le gășiți pe site-ul  Vieru.Photography, dar și pe pagină de Facebook Stanislav Vieru ph.”
”Sunt Dan Vasile și povestea mea începe acum 12 ani, intrând într-unul dintre cele mai prestigioase saloane de înfrumusețare din Parioli, Roma, unde am rămas fascinat de tehnicile atât de elaborate prin care aspectul unei femei este total schimbat în ”ceva” foarte elegant. După cinci ani de muncă serioasă în acest spațiu al profesionalismului, am ales să pornesc pe drumul meu și să încerc să revoluționez ceva în arta pe care am îmbrățișat-o, să creez stiluri, să aplic anumite culori și umbre observate prin prisme pur artistice. Și astăzi sunt în căutarea perfecțiunii, femeile sunt perfecțiunea iar munca mea este să arăt asta… Am deci propriul salon unde mă puteți găsi, se află în Via Tripolitania nr.188 Roma și mă puteți suna la numărul de telefon 3277554653 – vă așteptăm la show… nu uitați, seara lui 8 decembrie 2019, Tenuta Nibea, Via di Lunghezzina 95

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.