Barbra Streisand nu evită zvonurile că a avut o aventură cu Prințul Charles

Duminica trecută, cântăreața și actrița, ajunsă la vârsta de 77 de ani, a arătat publicului de la British Summer Time Hyde Park diverse fotografii cu ea și …cu viitorul rege al Angliei.

„Dacă mi-aș fi jucat bine cărțile, aș fi putut fi prima prințesă evreică”, a declarat ea publicului.

Streisand a arătat, de asemenea, titluri de ziar care se referă la presupusa ei poveste cu Charles, de 70 ani, care chiar a și afirmat odată că …ea a fost „unica pinup”.

Un titlu proeminent: „Barbra a fermecat Prințul Charles.” – Streisand l-a întâlnit prima dată pe Charles în 1974 la premiera „Funny Girl”.

Ei s-au întâlnit din nou 20 de ani mai târziu, când ea a cântat pentru o campanie de caritate la Prince’s Trust Londra, Wembley Stadium. În 2006, biografia „Barbra – The Way She Is”, a susținut că Charles a încercat momente de romantism cu Streisand în noiembrie 1994, când a fost separat de la răposata prințesă Diana dar în relație cu Camilla Parker-Bowles.

Charles nu a fost singurul aristocrat despre care diva a vorbit duminică la emisiune.

În numărul ei de deschidere, Streisand a modificat un text la un cântec, „când soarele începe a străluci” cu… „când soarele începe să strălucească, ca acel inel pe degetul lui Meghan Markle.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.