Bătălia pentru Hârtia Igienică – Ignoranța nu are naționalitate sau etnie – PANICA a dezumanizat popoarele…

Puhoiul de clienți disperați încarcă frenetic baxuri de hârtie igienică și formează cozi imense la supermerket-uri.

În secțiunea video sunt prezentate persoane care inundă depozitul din Farnborough, Surrey și burdușesc cărucioarele cu hârtie igienică, în timp ce panica, provocată de ignoranță și nu de coronavirus, cuprinde națiunea. Potrivit thesun.co.uk

Videoclipul, postat pe Twitter de Adam Clark, arată haos în magazinele Costco din Farnborough, Surrey, în timp ce oamenii urcă unii peste alții pentru a împinge ruloul de hârtie igienică în cărucioarele deja pline.

Potrivit magazinului, angajații, acum plini de transpirație, haosul i-au obligat să-și limiteze cumpărătorii la o rola de hârtie igienică de fiecare.

Alte fotografii înspăimântătoare arată rafturi goale într-un Asda din Clapham, Londra, în timp ce dezinfectantul și hârtia igienică s-au epuizat.

Vânzările de produse igienizante de mână au crescut în februarie cu 225% din pricina temerilor provocate de epidemie.

De asemenea, cumpărătorii au identificat un dezinfectant de mâini care costă 50 p. la Lidl iar la vânzare pe eBay ajunge și la 40 de lire sterline.

Britanicii au început să acumuleze articole de uz casnic, cum ar fi hârtie igienică, mâncare pentru animale de companie, produse de dezinfectare a mâinilor, paste, orez, scutece – și alcool.

Ocado a avertizat cu privire la întârzierile la livrare din cauza unui aflux de „comenzi deosebit de mari” pe fondul temerilor de coronavirus.

Experții în domeniul sănătății au sfătuit oamenii să achiziționeze consumabilele necesare pentru a dura numai două săptămâni în cazul în care au nevoie să se izoleze.

Vestea vine după ce o luptă a izbucnit pe un culoar din supermarketul australian, după ce câțiva cumpărători panicați au curățat rafturile de hârtia igienică.

Trei femei au fost filmate în timp ce au tras cu arma într-un magazin Woolworths din Chullora, în apropiere de Sydney.

S-a raportat că scandalul a fost dezlănțuit atunci când o mamă și o fiică au fost observate luând ultimele rulouri din stoc. Clipul șocant arată o femeie care trage părul alteia în timpul înghesuielilor. Una strigă: „Vreau doar un pachet”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.