Băuturi naturale pentru sănătatea noastră

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Apa
Beţi apă mai mult decât orice alt lichid. Această este cea mai sănătoasă băutură, pentru ţine în viaţă. Dar există şi alte motive pentru a lua cantităţi mari de apă. Este o parte importantă a digestiei, ajută corpul absoarbă vitamina C şi B, este necesară pentru înlăturarea toxinelor din organism şi este o parte esenţială a sângelui.

Aşa beţi aproximativ 8 pahare de apă pe zi pentru a asigura organismul dvs se simte bine, şi chiar mai mult atunci când simţiţi deshidratat. Dacă aţi consumat alcool, cafea sau aţi transpirat, beţi apă. Şi dacă plictisiţi de apă goală, adăugaţi o felie de lămâie, castravete sau chiar mentăaţi obţinut un cocktail util.

Suc de rodie
Sucul de rodie este puternic. Studiile arată nectarul roşu este plin de antioxidanţi care luptă cu inflamațiile, bolile de inima, cancer pulmonar şi de prostată, aşa beţi o cană pe zi. Reţineţi sucul de rodie îmbuteliat poate conţine zahăr sau alte lichide, aşa verificaţi ingredientele pentru a asigura luaţi suc de rodie pur.

Ceai verde
Este timpul verificăm ceea ce ştiţi despre ceaiul verde. Ce beneficii pot fi derivate presupunând e o băutură bogată în antioxidanţi?
Ceaiul verde menţine viaţa sănătoasă datorită conţinutului de antioxidanţi puternici. Câteva cuburi de gheaţă şi o felie de lămâie va poate oferi o băutură răcoritoare în zilele fierbinţi.

Suc de sfeclă
Acest suc violet poate scădea tensiunea arterială şi creşte energia. Un studiu de la Universitatea din Exeter arată sfecla roşie ajută oamenii facă sport şi muncească cu 16% mai mult din cauza nitraților conținuți. Şi un alt studiu a arătat mâncatul zilnic de sfeclă roșie creşte fluxul de sânge la nivelul creierului la persoanele în vârstă, iar acest lucru ar putea încetini procesul de demenţă. Puteţi face suc de sfeclă acasă, se poate comanda la restaurant sau cumpăraţi-l îmbuteliat de la un magazin cu produse şi alimente bio.

Iaurt
Adăugaţi zinc şi multe alte elemente nutritive, savurând doar un pahar cu lapte bătut zilnic. Iată ce veţi obţine: calciu, proteine, magneziu, vitamina B12, şi o doză sănătoasă de probiotice care ajută bacteriile bune din intestin şi îmbunătăţeşte sistemul imunitar. Alegeţi lapte degresat, fără zahăr.

Suc de struguri
Sucul de struguri are proprietăţi care va protejează inima, datorită antioxidanţilor. De asemenea, scade colesterolul „rău”, tensiunea arterială şi reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge.
Reţineţi toate sucurile sunt bogate în calorii, aşa beţi moderat (de exemplu, o cană pe zi). Puteţi găsi suc de struguri pur în magazinele alimentare de specialitate.

Suc de lămâie
Această băutură acidă poate face mult bine corpului nostru. Sucul de lămâie promovează digestia bună şi curăță ficatul, conţine cantităţi mari de vitamina C, care sporeşte imunitatea. Acesta poate ajuta, de asemenea, la lupta împotriva anumitor tipuri de cancer.

Iată o idee pentru a consuma zeamă de lămâie: umpleţi o tavă de gheaţă cu suc de lămâie şi se pune la îngheţat. Folosiţi în loc de gheaţă într-un pahar de apă pentru a obţine o băutură răcoritoare de vară.

Ceai de ghimbir
Ghimbirul a fost mult timp cunoscut pentru faptul ameliorează tulburările digestive şi chiar greaţa asociată cu răul de mişcare şi sarcina. Aşa beţi o ceaşcă de ceai de ghimbir şi spuneţi la revedere durerilor abdominale. Această rădăcină conţine compuşi puternici anti-inflamatorii, care ajută la reducerea durerilor de artrită. În cazul unor astfel de probleme, luaţi ghimbir regulat.

Pentru a face ceai, maceraţi 1-2 felii subţiri de ghimbir proaspăt într-o cană de apă fierbinte timp de câteva minute. Dacă doriţi, puteţi adauga miere pentru a-i atenua aroma lui puternică.

Băuturi naturale
place milkshake-ul? Băutura oferă posibilitatea de amestecare a fibrelor utile şi umplute cu fructe şi proteine ​​uşoare pentru a crea un produs echilibrat.

Iată ce puneţi în blender:
– Fructe de pădureconţin mulţi antioxidanţi care luptă împotriva cancerului, vitamina C. Acestea sunt scăzute în calorii;
– Bananele – sunt bogate în potasiu, dar, de asemenea, conţin zahăr natural, aşa adaugă puțin;
Conţinut redus de grăsimi şi iaurt neîndulcit – plin de calciu, iaurtul este o sursă bună de proteine.

Se adaugă câteva picături de lapte (opţional poate de soia sau lapte de migdale). Şi, dacă doriţi fibre în plus, se adaugă ½ linguriţă seminţe de inSursa: bewoman.ro

_________________________________________

Orice sugestie sau comentariu ne-ar ajuta să îmbunătățim ziarul. Iar dacă poți considera articolul interesant și demn să îl afle și alții, te rugăm să îl distribui, ai aici mai jos butoanele anume. Mulțumim.

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •