„Biblia verde”- manualul secret al mafiei nigeriene a fost confiscat la Roma

S-ar putea chema corect ”biblia morții”, deoarece verdele este simbol al vieții iar orice mafie slujește …altceva!…

Codul enumeră regulile stricte pentru membrii organizației criminale: sentințe la moarte pentru cei care trădează ”Frăția”

Pedeapsa cu moartea pentru cei care trădează Frăția, pedepse severe pentru cei cu legături la poliție și luni de formare înainte de a fi „activat” pentru a distribui sau exploata prostituția.

Acestea sunt regulile stricte ale mafiei nigeriene. „Biblia verde”, manualul secret confiscat la Roma de către o echipă din Torino.

Textul explică, de asemenea, ordinea ierarhică a Organizației răului: există căpitani, locotenenți, sergenți și soldați simpli.

Manualul a fost depus în instanțele din Catania, Modena și Torino, unde va fi tradus.


Dincolo de imperioasa nevoie de ajutor a multor nigerieni, iată că, mai de grabă decât cei care au nevoie de ajutor, pătrund granițele italiene mafioții nigerieni care afectează grav și așa prea șubreda opinie a omului de rând față de ”invaziile” migranților…

Africanii sunt determinați să-și lase pământurile lor fie de către colonialismul rapace al occidentului, fie din cauza luptelor interne pentru putere, religioase sau istorice…

Africa, deși uluitor de bogată în resurse, africanii, oamenii uimitor de fascinanți și mult superiori spiritualmente pretinșilor civilizatori occidentali, trăiesc paradoxul sărăciei, epidemiilor, războaielor continue și al exploatării.

Milioane de africani își merită viața demnă și respectul întregii lumi, fără să fie exploatați de către alte puteri ale lumii. Migrația africană nu pune în pericol existența albilor europeni, dimpotrivă.

Frica de metișizare și așa-zisa teorie a conspirației prin care se manipulează lumea cum că ar fi un plan de distrugere a europeanului, nu sunt altceva decât fabulații.

Orice om, fără nicio formă de discriminare, trebuie ajutat atunci când se află în dificultate.

Mafia nigeriană nu cuprinde decât un număr infim de membri, poate că nici măcar 0,0001%, pe când populația din întreagă Africa este de peste 1,2 miliarde…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.