biciclete electrice – un mijloc de transport fără un impact negativ asupra mediului înconjurător!

Bicicletele Reconbike Este sezonul pentru bikeri, bicicliști și rolleri din toată lumea. Dar motocicletele obișnuite cu motoare de ardere internă, ca și automobilele, poluează aerul. A început să se dezvolte activ concepția electrobike-urilor – biciclete electrice, care oferă posibilitatea de a vă plimba fără un impact negativ asupra mediului înconjurător!

Bicicletele Reconbike

Este sezonul pentru bikeri, bicicliști și rolleri din toată lumea. Dar motocicletele obișnuite cu motoare de ardere internă, ca și automobilele, poluează aerul. A început să se dezvolte activ concepția electrobike-urilor – biciclete electrice, care oferă posibilitatea de a vă plimba fără un impact negativ asupra mediului înconjurător!

Desigur, cea mai simplă alternativă a motocicletei (după mersul pe jos, desigur) este bicicleta. Dar nu toată lumea este pregătită să dea din pedale permanent și nici să parcurgă distanțe mari. În prezent există bicicletele electrice care nu poluează atmosfera și oamenii au început să se obişnuiască cu acest concept. Coreea de Sud va pune în vînzare bicicletele electrice ce vor fi lansate în august 2017. Ele se vor numi Reconbike.

Reconbike este o bicicletă electrică şi cu ajutorul ei, călătoriile îndelungate pot deveni plăcute și ușoare. Creatorii acestei biciclete sînt convinși că implementarea lor le va permite oamenilor să utilizeze bicicletele pentru a merge la serviciu – cu ajutorul electrobike-ului pot fi depășite ambuteiajele și dealurile, dar în același timp nu veți veni la serviciu transpirat și gîfîind. Datorită serviciilor de crowdfunding bicicletele electrice se produc peste tot – subvențiile le permit companiilor mici producătoare de biciclete, companiilor străine de producere a bicicletelor electrice și start-up-urilior să-și lanseze campaniile de producție și vînzare a producției lor unui public larg pe Internet. Este o noutate bună și pentru consumatorii, care nu întotdeauna au acces la magazinele de biciclete electrice. De asemenea, utilizarea internetului le oferă posibilitatea cumpărătorilor să cumpere biciclete direct de la producător, fapt ce conduce la un cost mult mai mic. Reconbike, ce se consideră pionier în producerea bicicletelor electrice în Coreea de Sud, propune noile biciclete din seria Mono în cîteva configurații, în special, cu diametru roților de 20 cm, 26 cm și o variantă cu roțile de 10 cm dar cu pneuri de 4 cm. Puteți alege o bicicletă cu o viteză sau cu 8 viteze. Capacitatea acumulatoarelor este diferită. Bicicletele sînt dotate cu faruri față/ spate, cu fotodiode ce permit ca motorul electric să fie folosit şi pe pedale, iar viteza maximă a unei asemenea biciclete poate fi de 34 km/oră. Cu încărcătură, această bicicletă poate parcurge o distanță de 80 km.

Două modele de electrobike-uri au motoare cu capacitatea de 350 Wt, iar versiunea cu pneuri late are un motor cu capacitatea de 500 Wt. Fiecare bicicletă are un calculator de bord – cu monitoare LCD, ce indică informația despre starea acumulatorului, viteza și indicațiile odometrului. În vînzare sînt disponibile acumulatoare și instalații rapide de încărcat (timpul necesar pentru alimentarea bicicletei constituie 4-5 ore, iar instalația rapidă permite încărcarea în doar 2,5 ore). (rodovid.me)