Bilanțul protestului din România: doar un spectacol frumos de luminițe, tunelul rămâne intact!

cursdeguvernare
Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mult zgomot pentru nimic finalizat. Pe Facebook anunțaseră ”revoluție”, alungarea actualei puteri, instaurarea unui nou regim care să aducă justiție acelei justiții vrută reformată de pesediști, pentru ca să scape de închisoare… anunțaseră că or să provoace prin protest alegeri anticipate… Rezultatul care este?

Au venit cu vuvuzele, lanterne laser, pancarde haiose sau vulgare, politically correct sau limpezi și serioase… Au venit de prin toată țara iar din Ardeal au fost chiar mulți care au venit 400 de km pe jos. A fost o manifestație pașnică și micile incidente nu au compromis ziua. Jandarmeria a fost mobilizată exemplar și gata să intervină  în forță, la nevoie, nevoia  Puterii, desigur!

Printre protestatari au fost și personalități, dornice să apară pe Facebook cu poze de la manifestație sau …datori cuiva!…

Sunt voci care spun că manifestanții au fost plătiți. Probabil unii DA, dar nu aveau cum să plătească toți cei peste 70.000…

Alte voci indică faptul că manifestanții sunt angajații corporațiilor și că acestea i-ar fi obligat... totuși, cei 70.000 erau din toate categoriile sociale…

Protestul a început la ora 18.00 și a durat șase ore, sau niciatât!… Momentul culminant a fost aprinderea lanternelor. Și gata!

Presa internațională nu a relatat evenimentul, decât cu mici excepții, cum ar fi și Euronews. A doua zi până și presa românească a uitat povestea!… Viața merge pe  mai departe tot așa…! Adică prost, adică reforma justiției cum o vrea PSD ALDE, ș.a.m.d.

Puterea a știut: ”lasă-i domle să se zbenguie câteva ore, să urle ce-i duce capul, să se descarce de tensiune și frustrare, să o facă pe patrioții …că după aia tot aia… câinii latră lupul se cacă”

Pentru a schimba ceva, cum spuneam în articolul de ieri, trebuie mai multă educație, foarte mulți oameni țin cu PSD și habar nu au de ce…! Precum și cu alte formațiuni, la fel… Oamenii nu au o profundă educație democratică, sunt contra la contra la contra contrelor și se înjură între ei fără noimă!…

Pentru a schimba ceva trebuie milioane, nu zeci de mii. Trebuie conștiința mai multor oameni pusă în joc. Iar în ce privește revoluția… îți trebuie o viziune nouă să pui în locul celei vechi și cine mai are azi …viziuni? Schimbatul unui hoț cu alt hoț nu e revoluție!

Sursa foto: cursdeguvernare.ro

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •