”Bocitul după …fostul!” – drama unui popor sfâșiat de păguboasă nostalgie


Românul, un nostalgic perpetuu – parcă am mai scris în trecut despre asta însă, iată, îmi pare imperios necesar să reiau tema, deoarece țin musai să …vă distrag atenția... de la minciunile pesediste dar, mai ales, de la iluziile salvatorismului actualist!

Vom avea o deziluzie proaspătă, așa cum am fost serviți la prezidențiale: pentru a nu vota un rău, am votat un …inutil…!

Pentru a nu vota cu pesediștii vom vota cu alții iar acești alții se vor dovedi mai răi decât predecesorii – veți spune acum fie că sunt un pesedist ascuns, fie că sunt gigi contra la orice…

Ei bine, ia să vedem istoria recentă: am vrut jos Ceaușescu, jos dictatura – am pus pe Iliescu… Apoi, deziluzie totală, începuse curentul ”mai bine era pe vremea lui Ceaușescu”. Am dat jos pe Iliescu și l-am pus pe Constantinescu, marea schimbare, votați schimbarea, afară comuniștii… bla bla bla…- Țapu a fost un dezastru și a început curentul  ”mai bine era pe vremea lui Iliescu” (& Ceaușescu, tabăra crescândă…).

A apărut băsismul, epoca oranj… un emanat fesenist în slujba evreilor și a unui anumit serviciu secret, un trădător de neam care prin fals populism și fals spirit patriotic a păcălit poporul, aducând din Italia experimentul eșuat acolo, numit ”Mani pulite” iar la noi bau-baul zis DNA! De aia din tabăra lui au căzut doar sclavii… el, nu. Pe vremea lui Băsescu oamenii nostalgiau trei foști: Ceaușescu, Iliescu, Țapu…

S-au dus și cei opt ani băsiști, au urcat la putere pesediștii, alte emanații feseniste precum băsiștii… la care, culmea, li se coalizează taman liberalii (care mai ieri erau în barca ălorlalți emanați feseniști, băseii). Își zic ei așa, liberali, dar nu au nicio treabă cu liberalismul, sunt doar niște lichele oportuniste lipsite de cea mai minimă demnitate liberală…

Și, astfel, anii trec… Oamenii acum boceau patru valuri: Ceaușescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu…

Se va duce și valul johhanist și pesedist, o combinație ciudată în care maghiarii au știut mereu să fie din pat în pat, numai să sugă niscai averi… și putere!

Vor veni, probabil, alții: usr-plus-minus-ori-împărțit-naiba-să-i-pieptene

Oamenii, norodul, vor nostalgià al cincilea val: Ceaușescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Johhanis & pesediștii... Iar Dragnea probabil va deveni erou național după ce muhaielele proaspete și hămesite vor vinde și nărui totul… – să nu ziceți că nu v-am spus!

Cei noi pe care îi vom sui la putere DOAR pentru a scăpa de PSD, nu vor putea schimba mai nimic și nici nu cred că vor sau că pot. Știți de ce? Pentru că nici țara, norodul, nu vrea… Se vrea doar prilej de un nou val de …nostalgie… ”eh, bine mai era pe vremea aia”.

Un popor educat știe nu doar să meargă la vot, știe și ce să ceară aleșilor. După vot, toată cumințenia din lume coboară peste plebe … (peste aleși nu, fiindcă ei au de umplut sarsanelele…)

Imediat după alegeri ar trebui să se trezească plebea și să asedieze instituțiile statului: ”hei, aleșilor, ce faceți voi acolo dom’le? Uite ce anume avem nevoie… hai, marș la treaba mea, nu a ta!

Nimic. După alegeri cum naiba să nu își bată joc de tine oricine dacă tu îi permiți și ești un botist lăcrămos nostalgic, în loc să îl ții din scurt pe actualul, obligându-l să lucreze pentru țară, nu pentru găștile lor mafiote… pricepuși?

Urmăresc atent despre ce și cum promit morții ăștia de foame care aspiră să devină aleși pe la UE, unii mint că sunt independenți dar sun foști băsiști sau pesediști sub acoperire, alții, care ieri înjurau politicienii, acum au schimbat tabăra, ștergându-se la bot de căcatul pe care l-au mâncat, pentru a fi gata de unul mai mare și mai proaspăt…

Nimeni, Niciunul dintre ei nu au habar care sunt necazurile țării, cu atât mai puțin care ar fi soluțiile la ele… Ei vor doar să pape bănuți frumoși din nefăcutul de nimic… fir-ar mama lor de năpârci!…

Hai, române, ia poziția nostalgică, oftează duios: ”eh, bine mai era pe vremea…”, așa o să ai parte și data asta dacă nu te-ai plictisit să fii prost.


Rostul nu este PE CINE să votezi, ci tot ceea ce faci după ce ai ales, atunci va trebui să te roadă patriotismul și să nu permiți nimănui să ia decizii împotriva intereselor tale și a viitorului copiilor tăi.

Dacă doar votezi sau nu votezi deloc, tot aia este, bagă bine asta în memorie și nu mai boci …foștii…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.