Bordeluri cu gonflabile… (lipsesc încă …bărbații gonflabili!)

După deschiderea în mai multe metropole din întreaga lume a unor bordeluri unde locul tradiționalelor prostituate l-au luat păpușile gonflabile sau chiar roboți…  iată, nu putea lispi un astfel de stabiliment la Paris:  Primul bordel clandestin de păpuși din plastic destinate sexului!

În ianuarie anul acesta, s-a inaugurat în arondismentul 14, primul bordel cu gonflabile: o oră cu o ”păpușică buclucașă” poate costa între 90 și 120 de euro.

Sofia, Kim și Lily, una se prezintă cu „un sâni mari”, celalaltă ca  fiind  „cel mai ușor de …administrat”: o oră în compania lor poate costa între 90 și 120 de euro. Sunt păpușile pentru sex care animă primul bordel cu prostituate din silicon, inaugurat la Paris. ”Gestionarul” bordelului este societate XDoll: locul de agrement cu manechine din plastic are o adresă secretă, dar se știe că acesta este situat în districtul XIV, cartierul boem al orașului.

Serviciul oferit de bordelul clandestin eludează legile franceze care interzic plățile pentru serviciile sexuale.

„Oferim zone private de relaxare, echipate cu un ecran TV și căști audio, pentru a vă facilita o întâlnire confortabilă cu …păpușa pe care o preferați”, se arată pe site-ul agenției care colectează rezervările. Cu puțină discreție: „Dacă efectuați plata prin cartea de credit, – este specificat în anunț – în extrasul vostru bancar va apărea doar o mențiune discretă și nedetectabilă„.

Adresa bordelului clandestin va fi furnizată numai după rezervare. (Vă rugăm, nu vă îmbulziți!… NR)

Este un motiv serios de îngrijorare pentru femeile care prestează astfel de servicii, legal sau nu. După ce atâtea munci au fost preluate de către roboți, iată că a venit și rândul prostituatelor să se reorienteze… profesional, desigur!

Curios faptul că în mai toate sex-shop-urile se găsesc pentru femei doar o anumită parte a bărbatului și nu întregul corp, așa cum au nevoie bărbații… de exemplu. De aici rezultă faptul că pe bărbați nu-i atrage doar organul sexual al femeii, ei vor Întregul, pe când femeile preferă doar …un anumit obiect!… Ceea ce face ca bărbatul gonflabil, integral, să nu fie încă vizibil pe piața sexului!…

Iată și un video (nu este de la Paris, ci din Irlanda), cules de pe Youtube, în care puteți vedea unele imagini edificatoare privind sectorul inovativ al pieței sexuale!