Bovine găsite moarte: opera unor extratereștri


Autoritățile din Oregon anchetează pentru a determina modul în care cei cinci tauri de rasă – în valoare de aproximativ 6.000 de dolari fiecare – au murit, cu sângele lor extras complet  și cu părți ale corpului aproape îndepărtate …chirurgical… la sfârșitul lunii iulie, pe pășunea unei ferme.

O primă teorie a fost că mutilările ar fi opera unor membri ai vreunui cult religios nesănătos. Lipsa dovezilor a dat loc …noilor teorii…

„Mulți oameni acum ipotizează că ar fi, de fapt, vorba de …opera unor extratereștri”, a declarat Dan Jenkins, de la Biroul Șerifului din Harney County.

Cazul reamintește mutilarea bovinelor în vestul Statelor Unite și în Vestul Mijlociu în anii 1970, care a provocat teroare în zonele rurale. Mii de bovine și alte animale, pe o arie de la Minnesota la New Mexico, au fost găsite moarte, cu organele de reproducție și uneori o parte din fețe îndepărtate.

În urmă cu doi ani, un alt fermier a declarat că o vacă a fost găsită mutilată în mod misterios la aproximativ 200 de mile sud de Ranch Valley Silvies.

NPR a raportat că autoritățile au puține dovezi, dar i-au exclus pe suspecții obișnuiți: lupi, pume și urși. Raportul a spus că nu au constatat răni de gloanțe. Silvies Valley Ranch a oferit o recompensă de 25.000 USD pentru informații.

Niciuna dintre scene nu indică să fi fost semne de luptă, iar anchetatorii nu au găsit nicio amprentă, a declarat vicepreședintele Colby Marshall din Ranch Valley Silvies, luna trecută.

Mutilările vacilor din Oregon declanșează ipotezele unor diverse teorii ale consiprațiilor…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.