BRITAIN’s Got Talent aduce pe ecranele TV mâine seară, ceva foarte dur. Nu pierdeți ediția…

BRITAIN’s Got Talent aduce pe ecranele TV mâine seară, ceva foarte dur. Nu pierdeți ediția…

 

Kevin Quantum are un joc cu moartea, în terifiantul lui număr de cascadorie cu focul ceva merge greșit.

Concurentul încearcă să traverseze un pendul armonic uriaș de bile de tun incendiate, el traversează cu un sac peste cap, așa că nici măcar nu poate vedea unde zboară greutățile cuprinse de flăcări

Fanii BGT sunt pregătiți să rămână lipiți de scaunelor lor, deoarece sunt tratați cu o altă cascadorie care sfidează moartea.

Jurații David Walliams, Simon Cowell, Alesha Dixon și Amanda Holden au fost uimiți de extravagantul  Kevin Quantum, care i-a panicat până și pe medicii aflați în culise în timp ce el se apropia de balansul de foc.

Pregătindu-se pentru trucul său, spune publicului: „am nevoie de încredere completă în știință pentru a face aceasta să funcționeze”.

Trucul, care îl arată pe Kevin legat la ochi, are totuși o hibă, ceva nu merge bine. În timp ce bilele sunt aruncate, Ant și Dec, care se uită de la margine, întreabă: „Așa este? Nu pare în regulă”. În timp ce Simon spune cu uimire: „Este nebun”.

Telespectatorii vor trebui să aștepte și să vadă ce se întâmplă în continuare, doar nu este prima dată când Kevin a făcut trucul.

Cu toate acestea, de această dată, în fața juriului show-ului din Manchester, bilele de pendul din metal greu au ieșit din sincronizare crescând șansa de a-l lovi.

Pentru a adăuga suspans la dramă, Kevin – care are un doctorat în fizică – a dezvăluit publicului șocat că soția sa este însărcinată și se află la doar zece zile distanță de la naștere.

Un tehnic de televiziune a spus: „Este o rutină pe care Kevin a făcut-o în mod clar de sute de ori înainte, dar când a început să meargă prin pendul, una dintre bile a ieșit din sincronizare și a devenit foarte riscantă.” …  „Nu numai că sunt în flăcări, dar cântăresc și foarte mult.” … „Kevin este un tip foarte norocos.”

BRITAIN’s Got Talent continuă sâmbătă, de la ora 20:00, pe ITV.

Apasă play să vezi câteva secvențe în avanpremieră:

Nici Romania Are Talent nu a fost scutită în acești ultimi de ani de numere groaznice care au șocat privitorii, iată mai jos câteva exemple:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.