Bronz pentru copii români la Cupa Mondială de Popice

Ne mândrim cu toţi copiii noştri care aduc acasă medalii de la diferite competiţii sportive. Doi tineri popicari români s-au întors din Germania cu medalii. Îi susţinem şi le dorim mult succes în continuare.

Cupa Mondială de popice de la Dettenheim-Germania, rezervată cadeţilor (sportivi sub 14 ani), a prefaţat campionatele lumii sub 18 ani şi de seniori. Competiţia s-a încheiat cu rezultate bune pentru cei doi reprezentanţi ai ţării noastre, care s-au clasat pe locul al treilea la individual clasic, intrând în posesia medaliilor de bronz.

Benke Zoltan, care activează la clubul Electromureş din Tg. Mureş a încheiat concursul cu 546 popice doborâte, luând medalia de bronz. Pe primul loc s-a impus germanul Silvan Meinunger, 578, secondat la o distanţă apreciabilă de polonezul Jakub Kutylo, 557.

Noemi Budoi, legitimată la Siderurgica Hunedoara a contabilizat 562 de popice doborâte, şi ea luând medalia de bronz, fiind devansată de Timea Hegeduş-Ungaria, 577 şi de Lisa Gasse-Italia, 563. Sursa:spftm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.